Incalzeste-te cu un ceai

nov. 26, 2014 | 0 comments | ceai, incalzire, nutritionist

Zilele sunt tot mai reci (ce sa mai vorbim despre nopti…) si cum altfel ne putem incalzi mai bine, daca nu cu o cana fierbinte de ceai? Infofoliti in fotoliul confortabil, pisica se plimba la picioarele tale si tu cu minunata cana de ceai citesti o carete buna. Iata care sunt cele mai bune ceaiuri si ce beneficii au.

ceai

  • Ceaiul de hibiscus. Hibiscus-ul este o planta a carei componenti principali sunt flavonoidele, mucilagiile, arabinoza, amnoza. Proprietati principale: diuretic si salureic, favorizand excretia ionilor de clor si sodiu. Foarte indicat in cistite, pielite si elimina nisipul si calculii renali.
  • Ceaiul de macese.  Macesul o planta foarte apreciata in medicina naturista datorita compexului de vitamine pe care il contine: A, B1, B2, C, E, K, P. Un rezervor de vitamine, trateaza intoxicatiile, tusea,diareea, e.t.c.
  • Ceaiul de catina.  Catina o planta puternica anti- imbatranire, mentine tonusul fizic si ajuta si la scaderea in greutate.
  • Ceaiul de ghimbir. Ghimbirul ajuta la digestie, calmeaza greturile, tuse.

Daca nu ai deja o cana cu ceai in mana sau daca astazi ai ratat doza de ceai, alege unul dintre aceste ceaiuri, da fuga in bucatarie si bucura-te de o cana cu o licoare magica… mmm.

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 935 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.