Lansarea gamei Herbalife 24

nov. 14, 2014 | 2 comments | herbalife 24, john heiss, lansare, nutritionist, suplimente nutritive

Astazi am participat la evenimentul de lansare a gamei Herbalife 24, care marcheaza intrarea acestei companii in zona de nutritie sportiva. La acest eveniment au fost invitati doar oamenii din “industrie” – adica a trebuit sa venim cu diploma care atesta ca avem o legatura cu domeniul sportului. Era sala plina de antrenori de fitness, printre care am intalnit si cativa prieteni.

Prezentarea a fost sustinuta de catre dr. John Heiss, unul dintre specialistii Herbalife, care are un doctorat in biochimie la UCLA si l-a consiliat pe Ronaldo. M-am bucurat ca a fost un eveniment linistit, fara istericale mlm-istice si fara publicitate exagerata. Seminarul a fost ok, corect argumentat stiintific, insa n-as putea spune ca mi-a adus vreun element de noutate. Produsele par sa fie ok, dar nu m-a convins cu nimic ca ar avea ceva deosebit fata de multe alte produse similare de pe piata. Probabil ca vor merge bine printre cei care doresc sa dezvolte afacerea Herbalife.

Imaginea Herbalife 24 in Romania sunt 2 sportivi pe care ii respect, Anca Bucur, campioana de fitness si Ciprian Balanesc, campion de triatlon.

h24-1

h24-3

h24-2

h24-4




Acest articol a fost vizualizat de 1.538 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Sorin
    noiembrie 22, 2014

    Cum se administreaza? Sunt prafuri toate?

  2. Serban Damian
    noiembrie 22, 2014

    Da, sunt sub forma de pulbere.
    Pentru detalii legate de administrare te sfatuiesc sa te documentezi pe siteul lor.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.