Legumele la gratar

Related Posts

Comments (2)

  1. Calin
    mai 09, 2014

    Buna seara !
    Mi se pare ca faceti o treaba foarte buna .
    Sunt clasa a12a , si fiind pasionat de sport , alimentatie sanatoasa, si miscare in general , mi-am dat seama ca mi-ar place sa devin medic nutritionist.

    Stiu ca la UMF exista si o sectie realtiv noua “Nutritie si Dietetica” , din care iesi dietetician.

    Nelamurirea mea ar fi daca , persoana care vrea sa REUSEASCA in acest domeniu trebuie sa fie un absolvent de Medicina Generala , care apoi devine specialist in Nutritie &Boli metabolice ( cu titlul de MEDIC Nutritionist ) SAU poate fi si o persoana care a terminat sectia de 3 ani de “Nutritie si Dietetica” ?

    Exista diferente intre ei ? ( de orice fel: salariu, posibilitate de angajare mai buna, recunoastere sociala mai buna , etc )
    Multumesc frumos pentru raspuns . 🙂

  2. Serban Damian
    mai 09, 2014

    Salut si multumesc pentru aprecieri.
    Cele 2 meserii sunt destul de diferite, chiar daca aparent par la fel. Medicul nutritionist are 6 ani de facultate si 5 de rezidentiat. El este capabil sa gestioneze probleme medicale dintre cele mai grave, datorita pregatirii lui superioare. Pe de alta parte, nutritionistul care a facut colegiul are o arie de expertiza mai restransa, fiind axat doar pe partea de nutritie.
    In ambele meserii poti sa iti faci o cariera frumoasa si sa castigi bani. Diferenta e ca medicul specialist parcurge un drum mai lung si mai anevoios. Intr-o societate normala la cap, ar trebui sa fie bine platit si sa aiba o pozitie sociala onorabila.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.