Retete pentru alergatori – cu Marius Tudosiei si “ucenicul” sau (subsemnatul)

mart. 11, 2014 | 0 comments | alergatori, banana bread, gatit, lasagna, nutritionist, pancake, preparate, retete

Dupa cum va spuneam intr-o postare anterioara, am avut placerea sa fiu invitat la emisiunea lui Marius Tudosiei, “Sanatatea in Bucate”, ce se transmite pe Digi24.  Asa am avut ocazia sa vad culisele unei emisiuni culinare si sa sa gatesc alaturi de un maestru. Bine, e mult spus ca am gatit eu, pentru ca mai mult am stat cu mainile incrucisate si m-am uitat la Marius, pentru ca el era cel care stia ce face. Eu sunt mai mult cu teoria…

I-am propus lui Marius trei retete care sunt foarte adecvate din punct de vedere nutritional pentru cei care fac sport, in special sporturi de anduranta. Desigur, pot fi pregatite si consumate de oricine.

Gatitul alaturi de Marius Tudosiei a fost o experienta foarte placuta. Marius este un om placut, comunicativ si avem de invatat foarte multe lucruri interesante de la el in ceea ce priveste gatitul – si nu orice fel de gatit, ci cel sanatos, responsabil si in acelasi timp, gustos.

Daca vreti sa vedeti emisiunea si sa aflati cum se prepara banana bread, lasagna (usoara) si pancakes, gasiti aici inregistrarea:




Acest articol a fost vizualizat de 1.100 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.