Sustin Maratonul International Bucuresti si sunt mandru de asta :)

nov. 07, 2013 | 0 comments | Bucuresti, Ro Club Maraton, diploma, international, maraton

In anul 2008 alergam pentru prima data la Maratonul International Bucuresti. Era si prima editie a acestui concurs, primit cu entuziasm de catre noi, alergatorii si cu destula reticenta de catre toti ceilalti – public, mass media, autoritati. Eram la inceputul “carierei” mele de alergator, Ro Club Maraton era de asemenea la inceput.

Intre timp am crescut toti – maratonul, clubul, interesul pe care publicul, mass media si autoritatile il acorda acestui eveniment. Iar asta e bine.

Am participat la toate editiile de pana acum si imi doresc sa o fac si in continuare. La fiecare editie a maratonului (si mai nou si a semimaratonului) am avut stand in Expo, iar Ro Club Maraton a fost prezent cu foarte multi si foarte buni alergatori.

Astazi, la Gala Bucharest International Marathon organizatorii mi-au facut onoarea sa-mi acorde o diploma de sustinator al acestui eveniment. A fost pentru mine o surpriza si m-am emotionat. Nici nu stiu exact ce am spus cat am fost pe scena 😀

Sunt foarte bucuros pentru aceasta distinctie si o primesc cu mandrie. Vreau sa o impart cu toti colegii mei din Ro Club Maraton care au ramas loiali acestui club si au contribuit cat au putut la dezvoltarea lui.

Desi o sa fie ceva gen Oscar, vreau sa le multumesc organizatorilor MIB pentru organizarea tot mai buna a acestui eveniment, in mod particular doamnei Valeria Racila van Groningen, dar si Oanei, Ioanei, Roxanei, Madalinei, lui Andrei si tuturor celorlalti!




Acest articol a fost vizualizat de 889 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.