Nike FuelBand

nov. 07, 2013 | 0 comments | alergare, gadget, miscare, nike fuelband

Există o multitudine de dispozitive lansate sub numele NIKE+. Am testat săptămâna trecută nou intratul în oferta de gadgeturi de pe orange.ro, Fuelband ICE. El este poziționat ca cel mai recomandat dispozitiv motivațional din gama de produse Nike pentru tinerii care doresc să facă mai multă mişcare, inclusiv prin practicarea de plăcere a unor sporturi la intensitate mică sau medie. Dacă ceasul cu GPS sau foot pod-ul sunt destinate celor mai avansaţi şi care fac sport la un nivel mai intens, brăţara noastră din test a punctat în primul rând la design. Este disponibilă în 2 culori: alb şi negru.

Fuelband ICE este în principal dedicată tinerilor cu interes pentru ultimele gadgeturi. Se diferenţiază de produsele concurente prin aspect şi ergonomie. În plus are o multitudine de accelerometre care îţi măsoare numărul de paşi, intensitatea mişcărilor, calorile consumante şi multe altele. Ajunge chiar să poată monitoriza informaţii cheie despre calitatea somnului. Punctează de asemenea la capitolul prezenţă online, prin posibilităţi multiple de publicare de rezultate şi informaţii foarte prietenoase odată cu setarea unui cont gratuit pe nikeplus.com. Aici paginile sunt aerisite, multă informaţie ca în programele profesioniste de antrenament, dar şi multe mesaje care te vor menţine motivat. Acesta de fapt este şi obiectivul Fuelband ICE: să îi ofere unui nou venit în lumea activităţilor sportive de orice fel un imbold de a continua şi de a progresa.

El poate fi un cadou excelent pentru cineva care doreşte să slăbească prin mişcare sau complementar cu un regim alimentar. Cutia produsului are un scurt ghid, o cheie pentru ajustarea mărimii brăţării şi cablu de conectare prin USB pentru încărcarea bateriei cu autonomie foarte mare şi descărcarea datelor înregistrate.

 

https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-timp-liber/nike-fuelband




Acest articol a fost vizualizat de 1.163 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.