Invitatie la Run4Freedom

sept. 23, 2013 | 1 comment | alergare, concurs, run4freedom

La recomandarea lui Gabriel Solomon, va adresez invitatia de a participa la un eveniment sportiv interesant, care imbina placerea alergarii cu informarea asupra unui fenomen trist, dar care se intampla – traficul de persoane.

Asadar, pe data de 29 septembrie va avea loc stafeta Run4Freedom, organizata in cadrul proiectului The NO Project powered by Bancpost in colaborare cu Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane.

Proiectul este adresat in special tinerilor si isi propune sa sensibilizeze publicul cu privire la o problema tot mai des intalnita in Romania insa nu suficient de mediatizata: traficul de persoane.

Tinerii sunt incurajati ca prin intermediul pasiunilor lor, fie ele arta, sport, muzica, dans, film, activitați educative sau social media, sa comunice despre acest subiect si sa contribuie la stoparea fenomenului. Si pentru ca sportivii sunt oameni pasionati,  stafeta Run4Freedom isi propune sa ii aduca la un loc.

Evenimentul are loc pe 29 septembrie de la ora 08:30, in parcul IOR si este impartit in 3 curse: stafeta pentru adulti (echipe de 4 persoane), cros pentru tineret si cros pentru persoanele cu dizabilitati. Inscrierea este gratuita si fiecare participant primeste kitul de concurs (tricou tehnic, cip cronometrare, medalie, diploma, numar concurs).

Inscrierile se pot face pe site-ul stafeta.thenoproject.ro si in ziua concursului, in limita locurilor disponibile. Tot acolo gasiti si detalii despre traseu, concurs si despre The NO Project powered by Bancpost.




Acest articol a fost vizualizat de 1.408 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Gabriel Solmon
    septembrie 23, 2013

    Multumim frumos de promovare 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.