In pas cu Paul, pentru copii

apr. 07, 2013 | 0 comments | IOR, Ro Club Maraton, alergare, donatii, in pas cu paul
250 de kilometri in 7 zile sub soarele Saharei. Asa arata cursa – Marathon des Sables – pe care o alearga Paul Dicu intre 7 si 13 aprilie pentru Inima Copiilor! Astazi a parcurs deja prima etapa.
Si noi am alergat astazi “in pas cu el” parcul IOR, intr-o campanie initiata de asociatia Inima Copiilor si sustinuta de ING.

Practic, fiecare alergator poate sa isi contorizeze kilometri alergati in aceasta perioada, apoi sa trimita un mail la paul@inpascupaul.ro (cu nume, varsta, distanta cu care contribui si locul in care a parcurs-o): la finalul zilei va fi pus pe pagina fiecarei etape o lista cu participanti si distanta adunata.
ING Asigurari de Viata va rasplati fiecare kilometru din cei adunati intre 7 si 13 aprilie cu o donatie de 2 Euro catre Inima Copiilor. In total ING Asigurari de Viata pune la bataie 20.000 de Euro.
Mai multe detalii despre proiect pe www.inpascupaul.ro

Daca anul trecut ne-am adunat 98 de alergatori si am parcurs in total 100 km, anul acesta ne-am strans 146 alergatori si am marcat 1500 km. In ciuda temperaturii destul de joase si a frigului neprietenos, atmosfera a fost calda si destinsa. Eu am contribuit cu 15,5 km.

Citind pe net un anunt despre o alta campanie umanitara destinata strangerii de jucarii pentru copii saraci de la tara, i-am rugat pe colegii alergatori sa aduca si jucarii si alte lucrusoare de copii, de care nu mai au nevoie. Am strans astfel un portbagaj plin de jucarii, care vor merge la asociatia KGSC Community si apoi catre copii sarmani. Oricine poate contribui la aceasta campanie, asa ca nu ezitati! Aveti ocazia sa faceti un Paste cu adevarat fericit pentru niste copilasi amarati. Eu le multumesc tutror colegilor de alergare care au raspuns indemnului meu.

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.059 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.