Ce ne facem cu alimentele asa-zis „periculoase”?

apr. 04, 2013 | 0 comments | Alimente, nutritionist, periculoase

In ultima vreme vestile despre tot felul de alimente asa-zis „periculoase” ne-au napadit, au isterizat presa si au bulversat si mai tare oamenii, care oricum sunt total dezorientati in privinta alegerilor alimentare.

Sunt curios pana unde o sa se mearga cu toata aceasta dezinformare si incercare de discreditare, care in mod sigur nu face bine nimanui, in special consumatorilor obisnuiti.

In tot acest balamuc, trebuie sa ne pastram calmul si sa nu luam decizii pripide privind alimentatia noastra.

Va invit sa cititi cateva idei despre unele alimente care au fost puse sub semnul intrebarii in ultima vreme (click pe imagine pentru a o mari).


Acest articol a fost vizualizat de ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.