Semimaraton Gerar 2013 – din nou la organizare

feb. 02, 2013 | 1 comment | 2013, gerar, organizare, semimaraton

Este deja al treilea an in care sfarsitul lunii ianuarie inseamna Semimaratonul Gerar. Pentru cei norocosi in postura de alergatori, pentru cei foarte norocosi postura de organizatori – este un privilegiu sa ai posibilitatea sa aduci bucurie in viata oamenilor cu care interactionezi frecvent, pe care ii consideri prieteni si cu care impartasesti o pasiune.

Desigur, nu e deloc usor sa organizezi un astfel de concurs. Noroc ca noi suntem o echipa, si punand toti umarul, mai mult sau mai putin, reusim sa ducem la bun sfarsit o astfel de actiune.

Ziua de 27 ianuarie a fost una destul de rece, insa nici pe departe atat de geroasa ca in anii trecuti, cand am avut sub minus 10 grade. De aceasta data ne-am lafait undeva la minus 4-5 grade, cu un traseu uscat si nealunecos, deci perfect pentru alergare. Cu o saptamana in urma temperatura crescuse mult peste zero, asa ca eram chiar putin dezamagiti ca nu o sa avem un adevarat concurs de gerar (bine, eu ca organizator, recunosc ca ma bucuram putin, pentru ca nu e deloc o placere sa stai nu stiu cate ore in frig). Cu toate acestea, gerul s-a intors la timp.

Si anul acesta am limitat numarul de locuri, astfel incat sa putem controla mai bine situatia. Multi nu inteleg de ce facem asta, insa ii asiguram pe toti ca avem motive foarte serioase. Pentru 2014 e bine sa va inscrieti in primele zile dupa ce se deschide concursul, altfel riscati sa ramaneti pe afara. Asadar am avut in jur de 300 de concurenti la semi si vreo 150 la cros.

Ne-au dat o mana de ajutor ca sponsori Isostar, Calivita, Nutricult, Rompetrol, Asics, iar ca parteneri media Men’s Health, Alerg si HotNews. Tuturor le multumim, dar mai ales coorganizatorilor, Facultatea de Inginerie Electrica si bineinteles voluntarilor, care sunt de maxima importanta pentru astfel de evenimente.

Ca de obicei, pe langa rolul meu de organizator (logisitic – dar nu cel mai important din echipa), am fost si transportator de marfuri, descarcator de cutii si bineinteles, cameraman si editor video. Cu alte cuvinte, sunt multivalent 😀

Va invit sa vedeti filmulete de la Semimaratonul Gerar si poate ne vedem la anul pe traseu.

Aici startul si prima tura (au fost 6 ture de 3,5 km)

Imagini de pe traseu

Imagini de la linia de finish

Crosul ELTH

Festivitatea de premiere

Mai multe poze facute de Asociatia Inima Copiilor, gasiti aici. O alta galerie cu poze facute de Antonia, fotograful Ro Club Maraton, gasiti aici.

12 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.162 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Gamine
    februarie 05, 2013

    Felicitari pentru toate evenimentele organizate! Va urmaresc de ceva vreme 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.