Bilant 2012. La Multi Ani!

dec. 31, 2012 | 0 comments | 2012, alergare, bilant

Si s-a mai dus un an. Unul bun. Pentru asta sunt recunoscator. Daca ar fi toti anii de aici inainte macar tot atat de buni ca 2012, n-as avea de ce sa imi fac probleme.

Nimic de raportat (negativ) in ceea ce priveste sanatatea, familia, biznisul. Iar asta e bine. Cand e sanatate, liniste si indestulare (nu neaparat abundenta), atunci inseamna ca e bine si ca as mania pe Dumnezeu daca m-as plange.

Se mai incheie un an de antrenamente si concursuri. Cifrele arata cam asa:

– 1553 km alergati (antrenamente si competitii)

– 87 de antrenamente la sala (yoga si group fitness)

– 205 zile in care m-am antrenat (deci mai mult de 1 din 2, ceea ce este foarte ok, zic eu)

– 6 maratoane alergate – Bratislava, Neolithic, Mexico City, Little Grand Canyon, Bucuresti, Valencia

– 6 semimaratoane (de fapt 5 + 1 cursa de 30 km)

– 4 curse de 10 km

Am alergat mai multe curse ca in anii anteriori, insa am parcurs mai putini kilometri in total (cam cu 3-400). Cu toate acestea, am acumulat mai multe zile de antrenament. Probabil ca este anul in care am facut cel mai mult efort fizic din toata viata mea. Asta inseamna ca intineresc? 😀

Si in 2012 am contribuit la organizarea unor concursuri si cred ca e important ca fiecare dintre noi sa punem umarul la dezvoltarea pasiunii care ne leaga. Contributie inseamna si simplul voluntariat, dar care valoreaza atat de mult in buna desfasurare a unui eveniment.

Mi-am continuat si colaborarile cu mass media. Despre multe dintre emisiuni ati putut afla pe blog. Multumesc tuturor celor care mi-au solicitat colaborarea. De-a lungul anului am sustinut seminarii (nutritie generala si sportiva) si am fost endorser pentru 2 campanii nationale pentru alimentatie sanatoasa.

Ro Club Maraton s-a dezvoltat in continuare asa cum ii sta bine celui mai mare club de alergatori din Romania. Anul 2012 a fost unul fara tulburari interne, ba chiar as putea spune ca suntem mai puternici acum.

Pentru 2013 am o multime de planuri, dar nu imi place sa le anunt dinainte, asa ca o sa aflati despre ele la momentul respectiv. Sanatosi sa fim, ca asta e cel mai important.

Cat despre fericire… Pe Facebook circula o chestie care m-a pus pe ganduri. In paranteza fie spus: feisbucul asta a devenit in ultima vreme plina de filozofi care debiteaza (si mai ales distribuie) tot felul de “panseuri”. Dar sa revin. Cica un om i-a cerut lui Buddha “Eu vreau fericire!”. Buddha l-a sfatuit sa elimine “eu” pentru ca asta inseamna egocentrism, sa elimine “vreau” pentru ca asta inseamna “dorinta”, iar ceea ce ramane este “fericirea”. Nu ma pricep deloc la filozofia budista, dar mi-a placut acest gand.

Asadar: fericire!

LA MULTI ANI!

 




Acest articol a fost vizualizat de 809 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.