Baneasa Trail Race 2012

dec. 18, 2012 | 1 comment | alergare, baneasa trail race, concurs

Ultimul meu concurs pe 2012 a fost Baneasa Trail Race, o cursa “off-road” de 10 km prin padurea Baneasa, pe o zapada de 20-30 cm si temperatura de minus 7 grade Celsius.

A fost un concurs foarte frumos si bine organizat. La start au venit in jur de 200 de alergatori, printre care o prezenta deosebita – maratonistul Marius Ionescu, cel care a reprezentat Romania la Olimpiada de la Londra.

Alergarea nu mi s-a parut usoara. Din cauza frigului si a lipsei incalzirii, pe primii 5 km am avut probleme cu picioarele, in sensul ca m-au durut groaznic. Imi venea sa ma opresc, insa nu puteam, pentru ca se alerga in coloana si nu aveam unde sa ma retrag. Cred ca vasoconstrictia periferica datorata frigului a dus la o insuficienta irigare a muschilor picioarelor si de aici durerile greu de suportat. Abia de la jumatate am inceput sa ma relaxez si sa pot alerga mai repede. Timpul final a fost prost – 1 ora si 3 minute. In mod normal ar fi trebuit sa cobor sub o ora.

Totusi m-am bucurat de alergare, pentru ca peisajul era foarte frumos. De asemenea, placuta a fost si masa la restaurantul Casa Alba unde am fost invitati dupa concurs. Am avut ocazia sa ma intalnesc cu o multime de prieteni si sa mai discutam.

Am participat atat la individual, dar si cu echipa. Ne-am numit”Sky Runners”.




Acest articol a fost vizualizat de 1.200 ori.

Related Posts

Comments (1)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.