Crosul Padurii 2012

nov. 06, 2012 | 0 comments | alergare, crosul, padurii

Duminica am alergat la Crosul Padurii, pe care asociatia Viitor Plus il organizeaza de cativa ani. Ro Club Maraton a fost unul dintre partenerii acestui eveniment frumos si nu puteam lipsi, mai ales ca vremea a fost perfecta pentru alergare.

S-au inscris foarte multi oameni la acest cros – in jur de 600. Au fost 2 probe principale – 10 km si 3 km. Eu am alergat la cursa lunga (care nu a avut chiar 10 km, ci creo 9,7 km). Am terminat in 46 de minute, pe locul 61 din vreo 250 de oameni. Multumitor, as zice. Acum gandind retorspectiv cred ca puteam si mai bine cu 1-2 minute. Am pornit destul de timid, pentru ca de cateva zile ma incearca o durere in gamba stanga si nu imi dau seama daca este de la alergare sau de la sala. Cert e ca ma doare cand sunt “rece” si apoi dispare dupa ce ma incalzesc. Clasic. Asa cum nu trebuie facut, nu am reusit sa ma incalzesc aproape deloc inainte de cursa, pentru ca am stat de vorba cu diversi prieteni. Asa ca am luat startul fara vreun obiectiv anume. Acum imi pare rau, pentru ca se pare ca am fost destul de in forma si as fi putut mai bine.

Cred ca a fost primul concurs la care am facut negative splits. Asta inseamna ca in a doua jumatate a cursei am alergat mai tare decat in prima. Si a fost o diferenta chiar simtitoare – cam 20 secunde pe km. Poate daca eram mai incalzit, ciupeam cateva secunde si de la primii kilometri si ajungeam la 44 minute. Poate. Ramane pe data viitoare. Cert e ca am terminat mult mai bine decat ma asteptam, avand inca resurse.

t




Acest articol a fost vizualizat de 921 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.