Un cadou special la 38 de ani

oct. 19, 2012 | 2 comments | aripi deschise, campanie, gala, premiu

Azi implinesc 38 de ani. Adica aproape o treime din ce mi-am propus 😀

Dar nu despre asta e vorba, ci despre cadoul minunat pe care l-am primit cu o zi inainte. Am fost extrem de fericit sa aflu ca Ro Club Maraton, clubul nostru de alergatori a primit ieri in cadrul Galei “Oameni pentru oameni” premiul pentru cea mai buna campanie de caritate organizata de un ONG mic.

Anul trecut pe vremea asta organizam de zor campania “Aripi Deschise”. A fost o campanie anuntata la inceputul lui septembrie (in cadrul AG al RCM), demarata pe la sfarsitul lui septembrie si finalizata in octombrie, prin crosul Aripi Deschise. Am reusit intr-un timp extrem de scurt sa strangem 11.000 euro, cu care am cumparat la inceputul lui 2012 un echipament medical performant pentru sectia de oncopediatrie din Spitalul Clinic Fundeni. Desi a fost o munca intensa pentru a gestiona campania, satisfactia a fost enorma, iar acest premiu reprezinta o bine-venita recunoastere a eforturilor noastre colective.

Precum ca la Oscar voi multumi inca odata tuturor colegilor si prietenilor care s-au implicat in organizare, celor care au venit sa alerge, precum si sponsorilor care au dat sume de bani importante.

In mod sigur vom mai organiza astfel de campanii. Abia le-am prins gustul 🙂




Acest articol a fost vizualizat de 1.143 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Dragos Ciobanu
    octombrie 19, 2012

    La mult ani Serban !

  2. Serban Damian
    octombrie 19, 2012

    Multumesc mult 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.