semiMaratonul Tabere cu Suflet, Comana, 2012

sept. 22, 2012 | 0 comments | Ro Club Maraton, alergare, comana, semimaraton

Parcul Natural Comana este un loc numai bun de alergat in natura, pe marginea unui lac cu stuf si lebede, prin padure, la aer curat, liniste si curatenie. Asa ca n-am putut rata prima editie a Maratonului Tabere cu Suflet organizat de Team Expert, asociatie care organizeaza de obicei curse de mountain bike, insa de aceasta data a dorit sa isi testeze abilitatile cu o cursa de alergare.

Si le-a iesit bine.

Dupa ce ieri a fost o zi groaznica, rece si cu ploaie marunta, astazi am avut o zi superba, senina si insorita, insa nu foarte calda, deci potrivita pentru alergare. E adevarat ca dupa ploaia de ieri, potecile din padure au fost pline de noroi, insa nu ceva insuportabil. Ne-am adunat cateva zeci de alergatori la start. Ca de obicei, Ro Club Maraton a fost onorabil reprezentat.

Eu m-am inscris la semi, pentru ca mi-a ajuns cate maratoane am alergat in ultima vreme (trebuie sa povestesc si despre ele, insa nu mi-am gasit inca timp, pentru ca sunt atatea de spus). Nu mi-a parut rau ca am alergat doar semi, pentru ca traseul a fost destul de dificil. Diferenta de nivel cumulata a fost de aproape 1 km (cam 500 m urcari, 500 m coborari). La asta s-a adaugat noroiul, care a crescut dificultatea, precum si numerasele schimbari de directie.

La inceput am alergat intr-un mic grupulet si am tinut un ritm ceva mai sustinut, apoi m-am desprins si am alergat cam toata cursa singur, doar spre final m-am intretinut cativa kilometri cu amicul Liviu, care mi-a mai distras atentia de la inerenta oboseala.

N-ar fi prea multe de spus despre cursa in sine – alternanta de urcari si coborari pe poteci de deal, prin padure. Frumos si relaxant. Altceva decat galagia orasului. Pentru mine a fost mai mult o evadare din Bucuresti. Am terminat in 2:03:35.

La linia de start, poza de grup cu cei din Ro Club Maraton.

Dupa finis, cu inca o medalie pentru colectie.

Mihnea si Dragu, prieteni mai vechi si mai noi

Traseul

Altimetria

Spliturile mele

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 989 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.