We run Bucharest 2012

sept. 16, 2012 | 0 comments | alergare, cros, we run bucharest

A inceput sezonul concursurilor in Bucuresti. De fapt, continua, pentru ca si peste vara au exista cateva competitii in capitala, ceea ce in urma cu 2-3 ani nu se intampla. Deja fiecare week-end devine pretios, pentru ca apar tot mai multe competitii. Cu atat mai bine pentru noi, alergatorii, fiindca avem de unde alege. De exemplu, in acest sfarsit de saptamana as fi putut alerga la Ciucas Trail Running (semi, maraton si ultra de 100 km) sau semimaraton la Oradea. Insa am ales un concurs mai aproape de casa – crosul We run Bucharest, organizat de ProSport si Nike si sustinut de Ro Club Maraton.

La linia de start s-au aliniat cateva sute de alergatori, la 10 sau 3,4 km. Eu m-am inscris la 10 km, fiindca aveam nevoie sa reintru in zona de antrenamente, iar acest concurs a picat foarte bine. Organizatorii s-au straduit sa iasa ceva frumos. Au fost cateva “bube” organizatorice, insa nu vreau sa le amintesc aici; mai bine ramanem cu amintirea placerii de a alerga si a concura.

O bila alba pentru tricourile negre Nike, de foarte buna calitate.

Nu m-am fortat foarte tare. Am vrut mai mult sa alerg de placere, asa ca am venit cam pe locul 104 din vreo 320 de baieti. Cu putina fortare as mai fi ciupit 1-2 minute, ceea ce m-ar fi propulsat vreo 25-30 locuri mai sus. Am terminat in 46 de minute, insa tura nu a avut 10 km asa cum era anuntata, ci 9,5 km, dupa GPS-ul meu si al altora.

Aici sunt impreuna cu prietenii mei din IOR – Bogdan, Madalina si Andrei (despre care am mai scris, dar va invit sa intrati din nou pe siteul sau de campanie www.andreigligor.ro si sa il sustineti in ceea ce face, pentru ca merita).

Impreuna cu 2 venerabili alergatori – Ioan Constantinescu aka “Bin Laden” si Victor Vlad (fara “aka”, ca mi-o iau… :D)

Cei doi alergatori in tricou negru de mai jos sunt doi fosti pacienti de-ai mei, cu care ieri am alergat “cot la cot” crosul de 10 km. Asta da transformare! Sunt mandru de ei. Bravo Mircea si Dragu! Mircea se pregateste pentru primul sau maraton in aceasta toamna.

Traseul a fost pe la Arcul de Triumf, Piata Victoriei si Parcul Herastrau. Cam multe coturi pentru gustul meu.

Spliturile mele (nu cine stie ce).




Acest articol a fost vizualizat de 997 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.