Da jos burta!, editia 7-a

iul. 11, 2012 | 0 comments | Men's Health, da jos burta

De curand s-a incheiat a 7-a editie a concursului “Da jos burta!” pe care Men’s Health il organizeaza an de an. Si de aceasta data am avut o multime de barbati inscrisi in faza preliminara, dornici sa scape de burta cu ajuutorul nostru. Din acestia am selectat 8 persoane, care au participat la concurs. Toti au fost tineri, insa avand IMC peste 30, deci obezi.

Timp de o luna au urmat regim alimentar si au mers la sala de minim 3 ori pe saptamana, unde sub indrumarea antrenorilor World Class au luat contact cu diverse tipuri de antrenament.

Rezultatele au fost foarte bune. Emil, castigatorul editiei a slabit mai mult de 11 kilograme. Puteti citi aici parerea lui despre acest concurs. Urmatorii doi concurenti au slabit in jur de 7 kilograme, iar restul in jur de 4-5 kilograme.

Asa cum am mai spus si la editiile anterioare, cel mai important lucru nu este cat au slabit in aceasta luna, ci faptul ca au intrat pe un drum catre un stil de viata sanatos, iar daca vor fi perseverenti, au toate sansele sa redevina normopoderali.

Ceea ce incercam cu acest concurs este sa aratam tuturor cititorilor ca se poate. Trebuie doar sa iti doresti acest lucru si sa ai sustinere din partea unor profesionisti.

Castigatorul a plecat acasa cu o bicicleta foarte cool si cateva alte premii.

Aici cateva imagini de la ultimul antrenament din cadrul concursului:




Acest articol a fost vizualizat de 1.232 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.