Despre laptisorul de matca si un concurs

iun. 01, 2012 | 0 comments | albeena, concurs, laptisor de matca

Laptisorul de matca pur crud este unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru oboseala cronica si stress, afectiuni moderne ce se rasfrang asupra sistemului osos si muscular prin: slabiciune musculara, dureri de muschi sau dureri articulare.

Pentru medicina sportiva, laptisorul de matca pur crud este recomandat ca o sursa nutritiva de calitate datorita continutului bogat de vitamine, minerale si 22 aminoacizi esentiali necesari pentru activitatile sportive, fiind asociat si cu cresterea rezistentei fizice si mai ales, cu cresterea performantei fizice si psihice.

“Laptisorul de matca este indicat ca un produs natural pentru ameliorarea stressului si oboselii cronice deoarece este bogat in vitamine, mai ales cele din grupa B; avem in special vitamina B5 (vitamina antistress) care este un neurotransmitator puternic ce regleaza prin intermediul hormonului adrenocorticotrop (ACTH) produs de glanda hipofiza, secretiile de steroizi ale glandelor corticosuparenale ca reactie la stress si oboseala” a declarat pentru Remediu.ro Dr. Rawhi Deme, medic pediatru şi cercetator in domeniul apiterapiei, autor al cartii Totul despre apiterapie.

De asemenea, laptisorul de matca pur crud detine proprietati curative si terapeutice pentru imunitate slabita, probleme de dezvoltare, sistem nervos suprasolicitat, cat si artrita, osteporoza sau rahitism. Este un aliment natural, proaspat si oferit in stare pura direct din stupul albinelor.

Puteti afla mai multe despre toate beneficiile Laptisorului de matca pur Albeena in magazinul online Remediu.ro , singurul magazin in care puteti cumpara produsele Albeena la pret de producator.

Daca vreti sa castigati unul din cele 4 borcane de 100 g de Laptisor de marca pur Albeena va invit sa participati la concursul de pe doctor.info.ro, care se va desfasura intre 1 si 15 iunie.




Acest articol a fost vizualizat de 1.022 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.