Gabi a reusit! 220 km in 24 de ore

mai 27, 2012 | 1 comment | 24 ore, alergare, gabriel solomon

Da, Gabriel Solomon a reusit! A alergat pe banda timp de 24 de ore, cumuland 219,23 km, ceea ce nu numai ca este o mare performanta in sine, dar il plaseaza si in Top 10 al alergatorilor pe banda 24 ore. Mai mult decat atat, campania initiata de el a adunat 18.000 euro pentru asociatia Salvati copiii!

Am fost alaturi de el sambata cateva ore si astazi cateva ore. Oana si cativa prieteni au petrecut noaptea alaturi de el, asigurandu-i toata sustinerea.

Iar Gabi a alergat. Mult. Inimaginabil de mult. In plus, a alergat pe banda, ceea ce e complet diferit de alergarea afara. Adica mai greu.

Intamplarea s-a desfasurat la Baneasa Shopping City, pe unde se perinda o multime de oameni. Multi au venit sa caste gura – unii au fost impresionati si chiar au lasat o donatie, altii au ras, altii s-au uitat la el ca la un extraterestru. Au venit si televiziuni, ba chiar s-a transmis in direct la unele. A fost un eveniment complet.

La ora 14, dupa fix 24 de ore, Gabi si-a terminat alergarea in aplauzele tuturor celor prezenti. Au fost momente emotionante. Gabi era transparent. Nu cred ca ne putem imagina cum se simtea. Oricum, mai avea putere sa zambeasca si sa dea interviuri. In jurul lui, o multime de prieteni mandri ca il cunosc si ca si-a indeplinit visul.

L-am privit cu admiratie. Nu numai pentru ca a reusit sa alerge cele 24 de ore, ci pentru modestia si simplitatea cu care stie sa faca lucruri frumoase si importante.

Bravo Gabi!

Primele reactii in media (scuze ca apare fatza mea, dar am spus si eu cateva cuvinte despre alimentatia lui Gabi dupa aceasta aventura, si asa s-a nimerit sa apara pe videoclip):

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.041 ori.

Related Posts

Comments (1)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.