Voluntar la Campioni Speciali

mai 18, 2012 | 2 comments | alergare, campioni speciali, concurs, copii, dizabilitati

Miscarea invinge barierele – acesta a fost motto-ul actiunii la care am participat astazi in Parcul Florilor din Bucuresti. A fost un eveniment sportiv si cultural organizat pentru copii cu dizabilitati. Sufletul acestei actiuni este Ioan Moisa, un maratonist foarte bun, care este si membru in Ro Club Maraton si care de 5 ani se zbate sa realizeze acest eveniment.

Anul acesta am mers impreuna cu cativa colegi din club pentru a da o mana de ajutor, ca voluntari. Au fost cateva crosuri pe categorii de varsta, campionat de ping-pong, de sah, plus concurs de talente, la care au venit foarte multi copii draguti si talentati. Puteti vedea pe scurt toate acestea intr-un filmulet realizat de mine:

Aici unul din starturile la crosuri. Pe bicicleta e colegul Adrian Gabor, care s-a ocupat impreuna cu Florentina si alti colegi de buna desfasurare a alergarilor.

Cativa copii simpatici de la concursul de talente (au cam tremurat saracii, pentru ca a fost o zi rece).

Demonstratia de caini utilitari a incantat pe toata lumea, in special pe copii.

Iar aici o parte dintre voluntarii din club, veniti sa ajute.

Pozele sunt facute de Antonia Georgescu, fotograful oficial al clubului. Puteti vedea mai multe din realizarile ei pe site – http://art-photography.ro/

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.080 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. florin
    mai 22, 2012

    foarte foarte frumos ce sa intamplat in ziua de 18 mai in parcul florilor, este o munca deosebita si enorm de apriciata de la Dumnezeu cat si de oameni buni

    dar este FOARTE PACAT sa facem CREDITE pe seama copiilor astea, si cand spun CREDITE ma refer la ( credite pentru a vota ( pentru ca este ani de alegeri ) ) si mai exact ma refer la PRIMARIA SECTORULUI 2 , si mai ales la Domnul Primar Neculai Ontanu care a luat tot creditul facand nimic mai mult de cat a pune o masina de ambulanta infatza parcului !! dar NIMIC MAI MULT nu a participat nici macar cu 1 RON sau nici macar cu un singur cadou …. el duar sa ( pozat dand cadourile… si a dea de inteles ca primaria a organizat ) ( asa cum scrie pe toate siturile )

    NU , primaria nu a organizat nimic tot ce a facut este ca sa prezentat la eveniment !!
    organizatori adevarati sunt ( Domnul Ioan Moisa impreuna cu cativa prieteni )
    Domnul Ioan este instructor sportiv la centrul scolar N.r 3
    si este domnul imbracat in albastru in poza asta .

    vreau sa spun ca este pacat ca oameni Mari sa isi ea credit in seama munca si nptile ne dormite a uni oameni mai Modesti !

    Multumesc domnul ION, am o mare apriciere pentru Dvs. meritati tot respectul .
    Multumesc pentru Sponsorii adevarati al evenmentului , si osa le scriu unu dupa altu :

    ==============================
    BABY SPA, AD GARAGE, PEPSI, COLGATE PALMOLIVE, HOCHLAND, ASOCIATIA NOI ORIZONTURI FAMILIA, JERRY’S PIZZA, NESTLÉ, ANTALIS, INSTITUTUL POLONEZ, KANDIA, PARMALAT, ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB, RO CLUB MARATON, GAZETA SPORTURILOR, COSMOTE, precum si persoane fizice: Dl Roderick Dorsey, Dl Roger Attwood, Dl Prem Roopchandani si Familia Marinescu si CLARFON )))))
    ==============================
    voi meritati creditul , va multumesc si tinetio asa in continuare ,

    insist sa mentionez ca domnul IOAN nu stie cine sunt (chiar daca ma stie personal sau nu ) si ca el NU a cerut si nu stie ca cineva va scrie ce am scris sus ( spun asta pentru ca eu cunosc acuma ce se intample.. si cum incep investigarile – Domne.. cine e asta care a comentat asa… ia gasitili dupa IP — 😉 Old fasion !!

  2. Serban Damian
    mai 22, 2012

    Eh, Florin, asa e cu politicenii astia…
    Sa nu punem la suflet si sa ne vedem in continuare de proiectele noastre frumoase.
    Tot respectul si din partea mea pentru Ioan Moisa!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.