Un fel de “revelionul ospatarilor”

ian. 30, 2012 | 0 comments | alergare

Stiti cum e: ospatarii trebuie sa munceasca in noaptea de Revelion, asa ca petrec si ei pe 1 sau pe 2. Tot asa, ieri am fost de garda la drapel ca organizator la Semimaratonul Gerar, dar azi n-am mai suportat si am iesit la o alergare in IOR, impreuna cu prietenul Marian. E foarte frig, undeva spre minus 7-8 grade, insa e foarte frumos. Imbracat bine, nu ai nicio problema. Important este sa nu te opresti. Lacul este complet inghetat, zapada e tare si scartaie sub talpi, copiii se dau cu saniile. Deci, e iarna, ceea ce nu credeam ca mai vedem anul acesta.

Despre Gerar o sa scriu cat de curand. A iesit foarte bine si m-am distrat, chiar si stand pe margine (ceea ce e destul de frustrant pentru un alergator, dar mi-am asumat chestia asta).

De fapt, scriu postul acesta ca sa povestesc despre un produs excelent – Yaktrax. Am primit o pereche de Yaktrax Pro de la prietenii mei, de ziua mea si azi am iesit cu ea la un test. Este Solutia cu S mare. Odata pusa in picioare nu mai ai absolut nicio problema cu alunecarea. De fapt este vorba de o sarma de otzel spiralata, prinsa de un cadru de cauciuc foarte rezistent, care se aplica pe orice pantof de alergare. Nu simti ca ai ceva in picioare decat daca mergi pe asfalt. In rest, pe zapada sau gheatza iti confera o aderenta incredibila. Am alergat fara nici cel mai mic stres ca as putea aluneca. Va recomand cu caldura acest produs. Il puteti gasi aici.




Acest articol a fost vizualizat de 854 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.