Jurnal de campanie

oct. 21, 2011 | 0 comments | aripi deschise, campanie, caritate, cros

Am pornit destul de timid campania “Aripi Deschise”, trebuie sa recunosc. Ratand momentul Maratonului International Bucuresti, unde expunerea este foarte mare, n-am stiut cat de bine vor reactiona potentialii sponsori la o expunere ceva mai redusa, respectiv crosul Aripi Deschise pe care il vom organiza pe 29 octombrie.

Insa asteptarile noastre au fost intrecute. In mai putin de 10 zile am adunat in jur de 10.000 euro, ceea ce este extraordinar. Am spart gheata sponsorizand chiar eu campania, alaturi de firma Isostar, ca si anul trecut. Pana la urma este firesc sa contribui chiar tu la sustinerea unei cauze pe care o sustii, inainte sa astepti pe altii sa o faca. Cred ca asa ar trebui sa gandeasca fiecare dintre cei care chiar doresc sa ajute – o donatie cat de mica, un tricou de sustinator cumparat, reprezinta o contributie necesara… asta daca vrei cu adevarat sa ajuti si crezi in cauza pe care o sustii.

La standul din Expo MIB am adunat inca aproximativ 700 de euro din tombole, concursuri, vanzari de tricouri.

Apoi a urmat o perioada de liniste. Nu se anunta niciun sponsor.

Si de-odata: Porche Romania, Digital Optics, Coca-Cola, Banca Italo-Romena, Carrefour, Enel, Ixia. Iar lucrurile nu se vor opri aici, sunt sigur. Mai avem cateva promisiuni care credem ca se vor transforma in realitate.

Oamenii si companiile au incredere in noi, pentru ca in campania de anul trecut s-a vazut clar si cu maxim de transparenta ce am facut cu banii, si exact la fel vom proceda si anul acesta.

Joi am fost la matinalul de la TVR1 – Romania, Zi de zi! – http://tvr.ro/inregistrari.php?file=DATA-2011-10-20-7-28.flv&id=Romania, zi de zi! (de la minutul 37)

SensoTV, televiziune online ne sustine cu realizarea acestui reportaj:

 

Daca vreti sa ajutati, nu ezitati! Au mai ramas doar cateva zile. Faceti o donatie, cumparati un tricou de sustinator (sunt foarte frumoase) sau incercati sa obtineti pentru noi o sponsorizare la compania unde lucrati. Toti banii vor merge catre echipamentele medicale pe care le vom dona Spitalului Fundeni, sectia de oncopediatrie.




Acest articol a fost vizualizat de 861 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.