Crosul Unicredit by Ro Club Maraton

oct. 01, 2011 | 0 comments | Ro Club Maraton, alergare, cros, unicredit

La acest cros am participat, dar nu in calitate de concurent, ci de organizator.

Desi Ro Club Maraton nu a fost constituit pentru a organiza evenimente, ci pentru a asigura reprezentarea celor care vor sa participe la diverse concursuri de alergare, cu timpul am inceput sa organizam si noi diverse evenimente (Campionii Sanatatii, Semimaratonul Gerar) si in cele din urma am fost solicitati de altii sa organizam si pentru ei.

Crosul Unicredit a fost organizat pentru angajatii acestei companii, care este foarte interesata de sanatatea angajatilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca unii dintre sefi sunt ei insisi pasionati de sport, iar acest lucru se reflecta si in atitudinea pe care o au fata de cei cu care lucreaza.

Eu n-am putut contribui prea mult la organizare, pentru ca am fost foarte ocupat si preocupat de diverse in aceasta perioada, insa colegii mei s-au achitat cu succes de indatorire. Crosul a fost organizat dupa toate standardele si a iesit perfect. Beneficiarii au fost foarte multumiti, iar noi ca organizatori ne-am bucurat alaturi de ei.

Iata aici cateva imagini de la organizare:

Iar aici crosul:

Din cate am vazut, angajatii de la Unicredit sunt tineri, veseli si in forma. Destul de departe de imaginea corporatistului sedentar, obez si blazat, cu care ma intalnesc frecvent la cabinetul meu.

Copiii angajatilor au fost cei mai draguti concurenti:




Acest articol a fost vizualizat de 805 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.