Serata Alergatorului cu Andrei Rosu

aug. 05, 2011 | 1 comment | andrei rosu, maraton

“Serata Alergatorului” este un eveniment ce se desfasoara periodic si este organizata de doi colegi si prieteni, Gabriel Solomon si Marian Chiriac. Este de fapt o intalnire relaxata intre oameni pasionati de alergare, in care se vizioneaza filme, au loc discutii interesante si sunt invitati diversi oameni interesanti. La primele 3 editii nu am reusit sa ajung, pentru ca au coincis cu zilele mele de consultatii, insa aseara mi-am facut alt program si am mers, mai ales ca era invitat un om special, Andrei Rosu, alergator de maraton si ultramaraton, care a terminat deja proiectul “7 maratoane pe 7 continente” si mai are doua ultra de alergat, pentru a termina si “7 ultra pe 7 continente”. Dupa care se va apuca de Ironman si Double-Ironman. Adica ceva de-a dreptul SF pentru cei mai multi dintre noi (si totusi vorbim de oameni care alearga maraton, deci nu sedentari cu berea in mana si micul in bot…)

Andrei vorbeste cu maxima relaxare despre aventurile lui prin lume, ca si cum ar fi ceva absolut firesc. De asemenea, povesteste despre cum se trezeste el in fiecare zi la ora 4 si alearga inainte de a merge la birou (unde presteaza o munca de corporatist, dupa cum spune el). Toate “povestile” lui sunt aproape incredibile, insa absolut reale.

Pentru ca am inregistrat aceasta “serata”, va invit sa o urmariti si voi si sa vedeti cat de multe poate face un om daca are incredere in reusita lui:

Partea 1

Partea 2




Acest articol a fost vizualizat de 1.155 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. cristian ungureanu
    august 07, 2011

    Felicitari Andrei ! ,
    Esti un REAL MODEL pentru toti cei , si nu numai , care iubesc adevarata viata ,
    VIATA IN MISCARE ! ,
    Cu Consideratie ,
    cristi .

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.