Drumul catre o alimentatie sanatoasa – solutii la indemana

iul. 28, 2011 | 0 comments | alimentatie, gatire, sanatoasa

Unii dintre oamenii pe care ii consiliez au o adevarata revelatie atunci cand descopera ca poti manca in acelasi timp si sanatos (a se citi “dietetic”), dar si gustos. Pacientii sunt intoxicati cu tot felul de diete idioate, iar imaginea regimului alimentar pentru slabire este ceva extrem de neatractiv, fad, fara gust, fara miros… iar viata nu mai are niciun haz…

E greu de inteles de ce accepta oamenii sa se chinuie, sa se infometeze, sa manance mancare seaca si fara gust, cand poti slabi foarte bine fara sa faci foamea (evident, nu o sa te ghiftuiesti, dar nici nu o sa ai permanent o gaura in stomac), iar mancarea pe care o mananci sa fie atractiva, gustoasa si satioasa. Pentru toate acestea e nevoie sa intelegem niste lucruri simple, sa ne punem putin capul la contributie si sa nu asteptam sa ni se dea totul mura in gura.

Am avut prin iarna un interviu pentru o televiziune (nu mai stiu care), in care a discutat despre cum putem sa transformam retetele mai putin sanatoase, in unele complet sanatoase. Spre finalul discutiei, veti afla mai multe si despre cum trebuie sa gatim sanatos:




Acest articol a fost vizualizat de 839 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.