Seminar de nutritie la Covasna

iul. 22, 2011 | 0 comments | Nutritie, seminar, workshop

Nu pot sa fiu decat incantat atunci cand oamenii sunt interesati de alimentatia sanatoasa, iar atunci cand un sef este interesat de aceasta zona, angajatii au de castigat. Asa s-a intamplat ca am fost invitat sa sustin un seminar de nutritie pentru firma E-ON, care a avut saptamana trecuta un week-end de relaxare la Covasna. Este un lucru frumos si util ca dupa un an de munca sa le oferi oamenilor un sfarsit de saptamana intr-un loc minunat, transformand aceasta intalnire si intr-o ocazie de a afla lucruri noi si interesante si mai ales, necesare pentru sanatate.

Intalnirea s-a desfasurat la Hotel Clermont din Covasna, un hotel foarte frumos si elegant. In seara dinaintea seminarului au venit cei din taraful “10 prajini”, care sunt niste meseriasi, in adevaratul sens al cuvantului.

A doua zi a avut loc seminarul meu de nutritie, urmat de un seminar despre miscare, sustinut de Florentina Opris. Le-am vorbit oamenilor despre ce inseamna alimentatie sanatoasa, despre atitudinea pe care trebuie sa o aiba fata de mancare si ce trebuie sa faca daca vor sa isi mentina o greutate normala sau sa scada in greutate. La final, cu ajutorul organizatorilor, am preparat o salata (evident, sanatoasa) si am invatat sa facem un calcul caloric simplu. Chestionarele de evaluare mi-au aratat ca seminarul s-a bucurat de succes.

Aici puteti sa vedeti cateva imagini de la seminar si poze de la faza de preparare a salatei




Acest articol a fost vizualizat de 1.095 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.