Invitatie la seminar despre slabire, sambata, ora 17, Sala Palatului

iun. 28, 2011 | 0 comments | seminar nutritie

Sambata, 2 iulie va invit la un seminar despre slabire, pe care il voi sustine in cadrul No Limits Woman – cel mai mare eveniment dedicat femeilor din Romania, la Sala Palatului, Bucuresti.

Seminarul meu va incepe la ora 17 si se numeste “Ghid RAPID pentru SLABIT – Cum sa arati senzational in aceasta vara!”. Pentru a participa trebuie sa va inscrieti aici (dar cred ca se va putea intra si fara inscriere prealabila).

Daca iti place sa ai grija de sanatatea ta, daca iti plac la nebunie cosmeticele, accesoriile si hainele, sau esti o iubitoare de moda, No Limits Woman este ceea ce cauti: un eveniment pentru femei si despre femei: expozitie cu vanzare, workshop-uri, ateliere de creatie.

Pentru ca o femeie independenta este o femeie frumoasa si sanatoasa. No Limits Woman a pregatit o gramada de surprize pentru tine: servicii medicale, produse de ingrijire personala, saloane de infrumusetare, spa, fitness, accesorii si imbracaminte, confectii, bijuterii, cadouri, parfumuri, articole sportive, servicii matri mon iale, decoratiuni interioare, sau cluburi pentru femei, produse naturiste si terapii complementare, centre de remodelare corporala, cursuri diverse, carti de dezvoltare personala, coaching, psihologie.

Workshopuri sustinute de diversi specialisti. 

Centrul de psihologie si dezvoltare personala BMS ofera in perioada festivalului consultatii psihologice gratuite pe urmatoarele teme

–          slabire cu ajutorul psihologiei pentru persoanele care mananca excesiv pe fond emotional

–          depresie, anxietate, fobii, atacuri de panica

–          psihosomatica sau cum somatizam ceea ce gandim

–          imbunatatirea relatiei de cuplu

–          gasirea unui partener de cuplu potrivit

–          antrenament pentru success – cum sa-mi indeplinesc obiectivele prin folosirea resurselor proprii

 

 




Acest articol a fost vizualizat de 966 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.