Incepe DA JOS BURTA! 2011

mai 27, 2011 | 0 comments | da jos burta

Men’s Health porneste din nou batalia impotriva kilogramelor nedorite. Editia din 2011 a concursului Da jos Burta! promite castigatorilor premii frumoase si kilograme in minus.

Sute de cititori s-au inscris in concursul Da jos Burta 2011!, program care se va desfasura intre 30 mai si 26 iunie, timp de patru saptamani. Revista Men’s Health si-a propus sa demonstreze inca o data ca un regim de slabire poate fi amuzant si placut.  Opt concurenti vor avea ocazia sa lucreze cu cei mai buni specialisti in antrenament fizic, nutritie si medicina sportiva. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoase, din serialul “Trasnitii”, difuzat de Prima TV, s-a hotarat sa incurajeze concurentii inscrisi si sa participle anul acesta la programul propus de specialistii revistei.

“Nu vreau sa particip, am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta sa iau atitudine. Aspectul, starea de sanatate, durerile de spate care se amplifica in urma unui accident, nevoia de miscare si placerea de a face sport– toate acestea sunt suficiente motive. E vremea sa renunt la clasicele pretexte la care recurgem toti, cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare placere si abia astept sa incep antrenamentele! Si poate scap de acest sindrom numit «obezitate morbida». Suna asa de… morbid!”,  a marturisit Constantin Zamfirescu organizatorilor concursului.

Obiectivul programului Da jos Burta! este acela de a face cunoscute principiile sanatoase promovate de Men’s Health. Prin acest program se urmareste redistribuirea activitatilor cotidiene, controlarea meselor si introducerea exercitiilor fizice in programul de zi cu zi al concurentilor. Concursul indeamna la un stil de viata sanatos prin trecerea de la sedentarism la activitate fizica sustinuta, dar bine dozata, precum si de la o alimentatie dezordonata si bogata in excese, la una caracterizata prin echilibru si moderatie.

Va fi o incercare placuta pentru cei opt finalisti, deoarece programul de antrenament fizic se desfasoara intr-unul dintre cele mai elegante cluburi de fitness din Bucuresti: World Class Health Academy The Grand din Marriott. Timp de patru saptamani cei opt concurenti si guest star-ul editei se vor antrena cu Andreea Pavel si Alexandru Marcu, doi dintre cei mai valorosi Master Traineri World Class. Dietele persoanlizate vor fi asigurate de Serban Damian, specialist in nutritie si colaborator permanent al revistei.

Cei care vor scadea cel mai mult in greutate (si in centimetri la burta) vor fi premiati si prezentati la loc de cinste in Men’s Health, editia iulie-august.

Toti participantii din acest an vor beneficia de intrare gratuita la World Class pe perioada antrenamentelor si de echipament sportiv complet oferit de ASICS Romania. Inainte si dupa concurs vor fi efectuate analize medicale complete la centrul medical MedLife si masuratori la Centrul de nutritie Superfit. Pe tot parcursul programului concurentii vor bea apa minerala Bilbor, oferita de compania Bilbor Mineral Water.

Castigatorul Da jos Burta! 2011 va primi apa minerala Bilbor pentru tot anul si va pleca acasa cu o bicicleta, casca, ochelari, hanorac si ceas, toate oferide de Merida, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de cycling din lume. 

World Class Romania ii va oferi un abonament la sala pentru un an, iar ocupantilor locului doi si trei cate un abonament pe sase luni.

Mai multe detalii pe www.menshealth.ro




Acest articol a fost vizualizat de 1.098 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.