Prima strigare pentru MIB 2011

mai 11, 2011 | 0 comments | maratonul international bucuresti, mib

Astazi a avut loc prima conferinta de presa pentru anuntarea celei de-a 4 -a editii a Maratonului International Bucuresti. Evenimentul a avut loc la Hilton si a reunit aceiasi oameni care an de an pun umarul la dezvoltarea unui eveniment frumos si in continua crestere. Am fost si eu acolo, alaturi de Victor Vlad si Marian Chiriac, ca reprezentanti ai Ro Club Maraton. Anul trecut clubul a adus in concurs 150 de oameni, jumatate la semimaraton si jumatate la maraton. De asemenea, am participat ca voluntari, am avut cel mai activ si atractiv stand din expo si am organizat campania umanitara “42 pentru o sansa”. Bineinteles, am si alergat.

Noutatea pe care o aduce editia de anul acesta este schimbarea traseului. Ce se vede in poza de mai jos este traseul vechi, insa se fac demersuri la primarie pentru a renunta la bucla ce inconjoara Palatul Parlamentului si care prespune o panta destul de dificila. In compensare, va fi prelungit traseul fie pe Calea Victoriei, fie pe Splaiul Unirii. Personal, as prefera pe Calea Victoriei, pentru ca este mult mai frumos si mai populat pe acolo, desi exista si acolo o oarecare panta.

O alta noutate este organizarea maratonului copiilor cu o zi inainte de cursa principala.

Se asteapta o crestere a numarului de participanti, atat din tara, cat si din strainatate. Ro Club Maraton va fi din nou prezent la acest important concurs, iar membrii clubului beneficiaza ca si in anii trecuti de inscriere gratuita.




Acest articol a fost vizualizat de 877 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.