I’M IN!!

mai 02, 2011 | 0 comments | loterie, maratonul new york

N-am castigat mare lucru in viata mea – ma refer la loterii, trageri la sorti, noroc chior, loz in plic, tombola, bingo si alte d-astea.

In sfarsit acum pot sa ma laud ca am castigat si eu odata la loterie si e chiar ceva foarte important pentru mine: in toamna o sa merg la maratonul de la New York, cel mai mare maraton din lume!

I’m in!

Maratonul de la New York este atat de dorit incat de cativa ani se organizeaza o loterie pentru alergatori. Anul acesta s-au inscris in jur de 90.000 de oameni. Doar ca sa participi la loterie trebuie sa platesti 11 dolari. Apoi se face tragerea la sorti si 45.000 de norocosi vor alerga pe strazile New Yorkului (taxa de participare fiind de “doar” 280 de dolari…). Daca nu ai norocul sa castigi la loterie de 3 ori consecutiv, in al 4-lea an este acceptat din oficiu. Sau poti sa strangi bani pentru o cauza si atunci ai intrarea garantata. Sau, daca esti un alergator foarte bun, te califici demonstrand ca ai un anumit rezultat la o cursa oficiala.

Dupa Paris si Berlin, care de asemenea sunt maratoane foarte mari, New Yorkul nu o sa ma impresioneze foarte tare prin numarul de participanti, insa e o chestie deosebita sa alergi pe strazile New Yorkului. Circuitul trece prin toate cartiere importante, despre care am tot auzit prin filme. Pana acum n-am ajuns sa le vad “live”..

Insa pana in noiembrie mai am multe concursuri in agenda, dintre care 2 sunt maratoane si vin in foarte scurt timp.

In acest week-end voi alerga la Ecomarathon la Moieciu de Sus, unde am fost si anul trecut si mi-a placut foarte mult. M-am inscris tot la crosul de 14 km, dar probabil ca voi mai face inca o bucla din cele 3, in afara concursului.




Acest articol a fost vizualizat de 884 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.