Campionii Sanatatii, editia 3-a

apr. 18, 2011 | 0 comments | campionii sanatatii

Vremea a tinut cu noi si o noua intalnire a “Campionilor sanatatii” s-a finalizat cu succes in Parcul Al.Ioan Cuza Bucuresti. A fost o incantare sa vezi 300 de parinti si 300 de copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani cum savurau bucuria de a face sport impreuna in aer liber. Parcul mirosea a portocale de la “portia de energie” oferita cadou de PHILIPS viitorilor campioni, chiar inainte de a merge la start. Irinuca abia astepta sa dea primul premiu celor care se intorceau din cursa – mere sanatoase de la Valea Mare.

Traseele bine definite si “strajuite” de organizatori, membrii sau voluntarii celor doua asociatii RO CLUB MARATON si EMOVERE, isi asteptau primii concurenti –  fetitele de 2 – 4 ani. Si a inceput bucuria alergarii in cuplu, parinte – copil, legati de mana cu o panglica de 1 m. Primii sositi s-au bucurat de aplauzele tuturor, iar urmatorii au avut parte de incurajari zgomotoase pana in ultima secunda.

Si au alergat pe rand fetite si baietei pana la cei de clasa a IV-a. Finalul intrecerilor de astazi a fost de fapt un inceput pentru multi dintre concurenti, adica bebelusii. Ei au savurat cursa din bratele parintelui sportiv si au promis ca se vor intoarce la intrecerile “Campionii sanatatii” si dupa ce invata sa se descurce singuri la alergat.

Fiecare familie a plecat acasa cu un premiu, caci “Campionii sanatatii” au din ce in ce mai multi prieteni: PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, DOVE, BikersTeam, LYSI, Cereal Bio, Editura Diana, Asociatia Bucharest Running Club si  Revistele BABY, Avantaje si Radio ITSY BITSY.

Multumim tuturor celor care sustin mesajul de viata sanatoasa promovat de RO CLUB MARATON si EMOVERE!

Aici puteti vedea fotografii de la concurs.




Acest articol a fost vizualizat de 828 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.