Vino cu copiii tai la Campionii Sanatatii!

apr. 12, 2011 | 0 comments | campionii sanatatii

Ro Club Maraton si Asociatia EMOVERE invita parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” la o noua editie a “Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 16 aprilie 2011, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.), Bucuresti. Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m.

Pentru siguranta lor copii intre 6 luni si 2 ani vor participa alaturi de parinti la un mars al bebelusilor, la care va fi importanta participarea si finalizarea cursei. Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si de familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” mere de la Irinuca (mascota Asociatiei EMOVERE), premii atractive, diplome “Campionii sanatatii” si un plus de energie de la PHILIPS.

Evenimentul beneficiaza de sprijinul partenerilor: Primaria Sectorului 3 Bucuresti, Active Center, PHILIPS, Bonduelle, Farmaciile Help Net, Dove, BikersTeam, LYSI, Cereal Bio, Editura Diana, Asociatia Bucharest Running Club si Revistele BABY, Avantaje si radio ITSY BITSY.




Acest articol a fost vizualizat de 867 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.