“Cazul” Teo

ian. 12, 2011 | 0 comments | teo

Da, evident, toata lumea face acum spume la gura vorbind despre pancreasul, colecistul si stratul adipos al ex-vedetei tv, actual deputatei Teo. Ziarele astea de 2 bani care traiesc scormonind in cosul de gunoi al persoanelor publice se intrec in tot felul de supozitii si analize.

Duminica seara primesc un telefon de la un reporter de la un ziar de se da gratis prin metrou, ca cica daca n-as vrea eu sa comentez despre faptul ca Teo s-a ingrasat foarte mult in ultima vreme, ca au ei niste poze sau filmari de la Revelion si bla-bla-bla… Fratilor, cred ca ma confundati cu altcineva daca va imaginati ca ma intereseaza mondenitatile astea stupide. Omul acela este bolnav, indiferent daca a facut pancreatita mancand peste masura de sarbatori. Haideti sa ii respectam intimitatea. Iar pe de alta parte, cum va imaginati ca pot sa comentez despre ceva ce nu am absolut deloc date. Daca vreti detalii despre evolutia greutatii ei, de ce nu o cautati pe “nutritionista vedetelor”, care si-a facut un nume “slabind-o pe Teo”, de parca aceasta era un extraterestru sau cine stie ce caz complicat…?

Aseara am fost invitat la postul 10tv, la emisiunea “Nasul” a lui Radu Moraru. Desi invitatia era venita foarte in scurt si eram deja dupa o zi plina, cu multi pacienti si diverse alte probleme, am acceptat pentru ca era o ocazie sa il cunosc pe acest realizator tv pe care l-am urmarit cu placere o anumita perioada. Trecand peste faptul ca a trebuit sa astept mai mult de o ora peste momentul cand teoretic trebuia sa intru in emisiune, am dat iar de “cazul” Teo desi credeam ca va fi o discutie despre diete in general. De data aceasta, problema cu greutatea ei si curele a fost atinsa tangential, in schimb s-a vorbit mult (prea mult) pe o alta tema – de ce s-a dus Teo in Austria sa se opereze? De ce nu sta in Romania, cot la cot cu alegatorii ei, in vreun spital nenorocit, pe un pat cu cearsafuri rupte, fara algocalmin si cu medici spagari? Cica lumea e revoltata ca d-na deputat a ales asa si nu altfel.

Eu unul ma feresc sa judec asa oamenii. Atat timp cat avem libertatea de a alege, e problema fiecaruia ce face.

Sigur, poate fi o dovada de ipocrizie sa zici ca faci ceva pentru tara, ca tii cu cei care te-au votat, dar atunci cand ai o problema (care probabil ca ar fi putut fi rezolvata si in spitalele noastre) sa dai fuga in strainatate, la o clinica privata, pe o caruta de bani, aratand ca de fapt nu ai incredere in medicii de aici, nu iti plac conditiile si ca traiesti la un alt nivel decat “prostimea”.

Dar eu nu stiu de ce ne mai miram. Parca nu sunt cunoscute aceste lucruri. Asta imi venea sa ii zic si lui Nasul aseara – ce rost are toata discutia asta? Ce rezolvam cu ea?

Am plecat de la emisiune intrebandu-ma ce am cautat eu de fapt acolo. Ca despre nutritie am vorbit 5 secunde doar.

In alta ordine de idei, pe “cazul” Teo se vorbeste in nestire pe toate posturile, si sunt invitati tot felul de aberanti ca sa isi dea cu parerea. Sunt curios, tanti Frusina de la mine de la tara ce opinie are despre aceasta problema. Daca este vreo televiziune interesata sa ii ia un interviu, va pot da numarul ei.




Acest articol a fost vizualizat de 827 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.