Despre cum se rateaza un concurs

sept. 11, 2010 | 2 comments | concurs, fractura

E destul de simplu – iti rupi un deget de la mana!

Azi trebuia sa alerg la Triathlon Challenge Mamaia 2010, competitie ajunsa la a doua editie si organizata de Smart Atletic, clubului amicului Vlad Stoica. Imi facusem echipa cu care trebuia sa particip la stafeta sprint, eu facand partea de alergare. Dupa care, mi-ar fi placut sa prind si startul la crosul de 10 km…

Doar ca am reusit sa imi rup metacarpianul 5 de la mana stanga si acum am un ditamai ghipsul. Ok, pot sa alerg, chiar ieri am fost la un antrenament si n-am simtit nimic special, doar ca nu trebuie sa conduc, ma imbrac greu etc.

Cam asta e povestea.

Ar mai fi de spus faptul ca abia dupa ce patesti un rahat d-asta iti dai seama cat de importanta este fiecare particica din corpul tau si cat de rau te limiteaza la miscari banale chiar si un osisor rupt. Asa ca aveti grija sa nu va rupeti nimic, mai ales inainte de triatlon, ok?

Total off-topic: am solicitat sprijinul tuturor cunoscutilor mei pentru proiectul umanitar 42 pentru o sansa. Sa vedem cati vor avea bunavointa macar sa imi raspunda sau sa incerce ceva.




Acest articol a fost vizualizat de 906 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. cristian ungureanu
    septembrie 11, 2010

    … insanatosire grabnica !!!,

    al dumitale ,

    cristi .

  2. Serban Damian
    septembrie 11, 2010

    Multumesc mult!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.