MIB ver 3.0

apr. 26, 2010 | 0 comments |

Azi a avut loc lansarea celei de-a 3-a editii a Maratonului International Bucuresti, unde Ro Club Maraton va fi si de aceasta data partener. Membrii nostri vor beneficia de gratuitate la inscriere, iar noi vom participa in numar mare, vom promova evenimentul (deja am impartit o multime de fluturasi la Roma) si vom contribui efectiv la organizare.

MIB-ul este un eveniment mare si care se va dezvolta intr-un foarte mare pe masura ce timpul va trece. Preconizez ca peste cateva editii vom avea si noi mii de oameni doar la maraton (si probabil zeci de mii la toate probele).

Foarte multe noutati nu vor fi anul acesta – practic este acelasi traseu, aceiasi sponsori, aceeasi echipa de organizare. Sa speram doar ca vremea va fi mai buna.

mib10

Pentru cei interesati – www.bucuresti-maraton.ro

In alta ordine de idei, in acest week-end vom fi cu mic cu mare la Moieciu de Sus, unde va avea loc prima editie a Ecomarathon-ului, care are toate sansele sa fie un concurs foarte reusit. Exista 2 probe principale – maraton si cros de 14 km. Eu voi merge la cea de-a doua proba. Nu ma simt in stare sa alerg un maraton la doar o luna dupa Roma si cu o luna inainte de Stockholm. Mai ales un maraton montan, cu diferenta de nivel cumulata de peste 2000 m. Poate alta data.

Mai povestim dupa concurs. Pana atunci, alergare placuta tuturor (fiecare dupa ce doreste – bani, femei, faima, intelepciune, sanatate etc.)




Acest articol a fost vizualizat de 795 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.