Lansare Arkopharma

mart. 24, 2010 | 1 comment | arkopharma

Pe 18 martie am fost invitat la evenimentul de lansare a gamei de produse ArkoPharma, care a avut loc la Restaurant Heritage in Bucuresti, o locatie foarte eleganta.

Arkopharma este in momentul actual lider european pe segmentul fitoterapiei si suplimentilor alimentari.

Companie franceza fondata in anul 1980 de catre doctorul Max Rombi, Arkopharma este acum prezenta pe pietele din intreaga lume fiind recunoscuta drept un producator cu renume ale carui produse poarta garantia calitatii.

Mereu in cautarea de metode de producere si procesare naturale, care sa pastreze cat mai mult din calitatile nutritive si substantele active ale plantelor, echipa de specialisti ArkoPharma a pus in functiune un sistem inovativ de procesare a plantelor utilizand ca procedeu de baza inghetarea.

Plantele continute în capsulele Arkopharma sunt obtinute prin pulverizare la rece, la temperaturi de -196 C, acest procedeu permitand pastrarea calitatilor nutritive si a substantelor active ale plantelor, evitându-se degradarile care survin în metoda clasica. Fiecare produs contine o singura planta având astfel o concentratie mare de substanta activa, capsula (învelisul) este vegetal, rezultând astfel un produs 100% natural.

Ce deosebeste produsele Arkopharma de alte produse similare de pe piata:

– fiecare produs contine o singura planta – rezulta concentratie mare de substanta activa

– atat continutul produsului cat si capsula de origine vegetala confera produsului calitatea de 100% natural

– procedeul de inghetare prin care este obtinut produsul – conduce la pastrarea substantelor active ale plantelor.

– gama larga de produse, clasificate pe afectiuni

Mai multe poze de la eveniment AICI.

Cateva date despre produsele lor din gama “Silueta”:

Ceai verde

Ceaiul verde este obtinut din frunzele de Camelia sinensis, originar din Asia, acesta este cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine.

–  in numeroase diete datorita efectului pe care il are asupra metabolismului accelerand procesul de slabire,
– pentru combaterea eficienta a efectelor imbatranirii – cosmetica
–  reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.
–  diuretic si dezintoxicant –  utilizat cu succes in curele de slabire,
– mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului
– actiune laxativa fiind recomandat de medici in constipatia cronica.
– Fluorina continuta de ceaiul verde ajuta la mentinerea sanatatii dintilor.
– Cu un continut mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect este folosit cu success in tratarea oboselii cronice.

Ananas

Ananas Sativus, bine cunoscutul ananas, este o planta tropicala, perena, din familia Bromeliaceae, originar din regiunile tropicale ale Americii si Orientului indepartat.

– Fructele de ananas sunt foarte bogate in glucide, intre care predomina zaharoza, cu continut de circa 8,6%.
– Datorita bromelinei, substanta activa continuta in cantitati importante, fructul de ananas imbunatateste functionarea tractului gastro-intestinal, putand chiar inlocui sucul gastric.
– Ananasul este foarte frecvent in curele de slabit, precum si in cele de combatere a celulitei, acesta avand si un important efect antiinflamator si anticancerigen, revigorant, purgativ, detoxifiant, antidepresiv.
– In tulpina se gaseste o enzima ce blocheaza cresterea nivelului de insulina in sange si transformarea zaharidelor in grasimi.
– Ananasul este ulitizat in tratarea depresiilor si imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare datorita continutului de serotonina si triptofan.
 
Nopal
 
Opuntia ficus – indica, sau popular cunoscut drept nopal – “para cu tepi”, este o planta originara din America Latina, raspandita in regiunile tropicale si subtropicale, fiind foarte populara in Mexic unde este utilizata atat in gastronomie cat si in scopuri curative.

– Planta bogata in minerale: magneziu, potasiu si vitamine, in special vitamina A, C, B3, B6 si K cu un continut important de calciu, care fiind usor solubil , este rapid si eficient asimilat in organism.
– Fiind sarac in carbohidrati, nopalul este recomandat in dieta si tramentul persoanelor dignosticate cu diabet.
– Mucilagiul si pectina din Nopal protejeaza tractul intestinal ameliorand sindromul de colon iritabil, de asemenea, are efect antiinflamator si de scadere a hiperaciditatii, fiind utilizat in tratamentul gastritei si a ulcerului.
– Este utilizat cu succes in tratamentul constipatiei si al obezitatii, ajuta la prevenirea absorbtiei grasimilor si zaharurilor in exces din alimente, mentine un nivel optim al glicemiei si colesterolului sanguin, induce starea de satietate.
– Fiind bogat in fibre si B3 participa la evacuarea excesului de grasimi, previne conversia excesiva a zaharului in grasimi, metabolizeaza excesul de acizi biliari

Fucus

Fucus reprezinta o alga bruna din clasa Phaeophyceae cu origine oceanica.
Aceasta contine o serie de minerale si vitamine esentiale organismului avand totodata un rol important in functiile metabolice, accelerand metabolismul si intensificand procesul de ardere a caloriilor.

– Fucus are un continut ridicat in vitamine – acid folic, vitamina C, complex B: B1, B2, B6, B12, actionand asupra proceselor metabolice, in special metabolismulglucidic, oligoelemente crom, zinc, seleniu, fier, mangan, iod.
– Alga este extrem de bogata in proteine vegetale asimilabile, saraca in calorii si lipide.
– Datorita mucilagiilor non-asimilabili acesta faciliteaza tranzitul la nivelul intestinelor determinand si aparitia senzatiei de satietate, astfel senzatia de foame dispare in mod natural.
– Ca urmare, este cu succes folosit in curele de dexintoxicare, de reglare metabolica si slabire.

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 2.082 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. georgiana
    noiembrie 23, 2010

    fa rog ajutatima sa slabesc nu pot sa tin un regim di cauza ca nu imi permit spunetimi ce sa fac am 1.60 si 90kg mie rusine de mine am nascut acum sapte luni si nu mai reusesc sa slabesc fa rog ajutatima

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.