Jurnalul de antrenament online

feb. 24, 2010 | 3 comments | antrenament, jurnal, jurnalul de antrenament online, online

Odata cu lansarea noii versiuni a www.maraton.info.ro am lansat si o aplicatie unica in internetul romanesc – Jurnalul de antrenament. Nu ne-am laudat prea mult cu asta (asa cum probabil ar fi trebuit sa o facem), ci am vrut sa oferim celor apropiati de Ro Club Maraton un instrument profesionist, de mare utilitate pentru monitorizarea antrenamentului si a progreselor.

Aplicatia nu este destinata doar alergatorilor, ci poate fi folosita in egala masura si de catre cei care practica inot, ciclism, triatlon sau fac antrenament de forta.  Poate fi folosita liber de catre oricine doreste. Singura conditie este inregistrarea pe siteul www.maraton.info.ro , dupa care aplicatia este vizibila in contul fiecaruia.

Acum vom incepe lucrul la un modul de nutritie care va fi integrat in aceasta aplicatie.

Just for the record, aplicatia exista pe net din 13.12.2009 (iar ideea de baza este mult mai veche).

Multumiri nenumarate Iuliei (PHP Coder) si lui Cezar (Triumf).

Deci:

1. aici iti alegi tipul de sport.

jurnal1

2.  introduci datele pentru antrenamentul pe care l-ai facut (de exemplu, aici e vorba de alergare)

jurnal2

3.  sau poti sa inregistrezi un antrenament de forta (modulul asta mai trebuie putin pus la punct… curand)

jurnal3

4. poti sa iti urmaresti antrenamentele pe o perioada data

jurnal4

5. sau poti sa generezi grafice

jurnal5

The end.




Acest articol a fost vizualizat de 1.070 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. Alexa
    martie 31, 2010

    Draga Dr. Serban, am o intrebare pe care nu stiu unde sa o pun, asa ca indraznesc aici.

    Mi-am cumparat un aparat multifunctional pt acasa si are si 2 brate pt. peck deck din acela cu role de spuma care te obliga sa ridici mana la 90grade si sa impingi barele catre piept.

    Chestia e ca eu sunt incepatoare si am citit tot felul de articole pe net care m-au speriat,despre peck deck,in special despre varianta cu role, fata de cea cu cabluri in care miscarea e gen fluturari cu gantere.

    Spuneti-mi va rog cum sa execut miscarea, cum sa-mi tin umerii si bratele, sa tin coatele mai jos de umeri pot face peck deck mai putin periculos? Sau cum sa fac la peck deck sa fie si 100% nepericulos pt. umeri? Specific ca la aparatul meu greutatile incep sa traga abia de la jumatatea cursei,ca are cablul lung,si cand relaxez care spate la fel, cursa mea de greutati se opreste la 45 grade oricum.

  2. Serban Damian
    aprilie 01, 2010

    Draga Alexa,

    Nu pare sa fie un aparat prea grozav, daca cursa incepe abia la 45 de grade. In principiu, bratele trebuie sa fie perpendiculare pe corp, iar antebratele perpendiculare pe brate. Daca folosesti o greutate pe care poti sa o controlezi, nu vad de ce ti-ai face probleme.

  3. Alberto
    aprilie 15, 2010

    buna ziua ,fac sala(trag de fiare) de 3 luni,am 16 ani si 7 luni ,1.86 m 85 de kg si mi-as dori foarte tare daca puteti sami sugerati daca e bine sa consum niste proteine(pentru cresterea in masa musculara) multumesc

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.