Octavia a intrat in programul Superfit

ian. 19, 2010 | 3 comments |

borcan1Asa cum va amintiti, Centrul de nutritie Superfit impreuna cu partenerii sai Gerlinea si Lysi au organizat in luna decembrie un concurs pentru cititorii siteului www.doctor.info.ro

Octavia, castigatoarea concursului a inceput zilele acestea programul de scadere in greutate oferit de Superfit si sustinut cu shake-uri proteice si batoane cu proteine oferite de Gerlinea si produse pe baza de ulei de peste Lysi.

Octavia porneste de la o greutate foarte mare, 113,4 kg, care la inaltimea sa de 1,60 m inseamna un IMC de 44,3, adica obezitate morbida. Procentul de grasime pe care l-am constatat la analiza compozitiei corporale este de 48,9%.

Va vom tine la curent periodic cu evolutia concurentei noastre.

Sa ne amintim motivatia Octaviei pentru intrarea in acest concurs:

Buna, sunt Octavia si am nevoie de ajutor. Am nevoie de ajutor pentru ca acul cantarului a luat-o razna si nu stiu ce sa fac sa-l opresc.
Am nevoie de ajutor pentru ca am 33 de ani , 1,60 si 114 kg.
Am nevoie de ajutor pentru ca am 2 fetite gemene minunate (au implinit 2 ani in noiembrie ) si mi-e frica sa ma gandesc ca vor merge la gradinita, apoi la scoala si vor suferii din cauza mea, a aspectului meu , glumele colegilor “ce grasa e mama ta”…….etc
Am nevoie de ajutor pentru ca vreau sa traiesc, nu vreau sa mor din cauza obezitatii; sunt constienta ca ffiecare an ce va trece va aduce alte kilograme in plus peste cele deja existente si stiu la ce riscuri ma expun : diabet, HTA, AVC, probleme ale oaselor etc.
Am nevoie de ajutor pentru ca simt ca au inceput sa apara anumite probleme in casnicie.
Am nevoie de ajutor pentru ca vreau sa ma schimb, vreau sa privesc in oglinda si sa-mi placa ceea ce vad.
Am obosit sa tot inventez motive sa nu ies din casa, decat doar sa-mi plimb fetitele prin parc, pentru ca mi-e rusine cu mine, de felul cum arat.
Imi doresc mult de tot sa slabesc, sa merg cu fetitele la plimbare si ele sa-mi spuna ca sunt cea mai frumoasa mamica.
Imi doresc sa-mi recapat increderea in mine, sa nu mai tin capul plecat, sa arunc toate hainele de culoare neagra , imi doresc sa arat bine.
Sper ca nu v-am plictisit cu istorioara mea. Va multumesc




Acest articol a fost vizualizat de 976 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. Corydalis
    ianuarie 25, 2010

    felicitari concurentei si cred ca ati facut o alegere buna, vazand motivatia ei.
    sa ne tineti la curent cu evolutia ei si cred ca nu ar fi rau daca si-ar face un blog sa monitorizeze ce/cum o schimba lucrurile care se vor petrece in jurul ei.

    toate cele bune,
    C.

  2. gabriela
    iulie 13, 2010

    la ce nivel a ajuns Octavia? unde pot afla despre evolutia ei?

  3. admin
    iulie 13, 2010

    Dupa ce a luat premiul constand in programul de scadere in greutate si suplimentele nutritive de la parteneri, Octavia a disparut si n-a mai dat niciun semn de viata, dovedind ca are obrazul mult mai gros decat stratul adipos…

    Asa sunt unii oameni, pur si simplu nesimtiti. Sunt aproape sigur ca este si acum la fel de “supla” ca in aceste poze.

    Un timp am fost tentat sa folosesc contractul pe care l-am semnat cu ea si care presupunea sa ne vedem periodic timp de 2 luni, pentru monitorizarea rezultatelor, insa apoi am renuntat. Nu are sens sa imi complic existenta cu astfel de oameni. Fiecare isi primeste la un moment dat rasplata, cu varf si indesat.
    Regret doar ca am irosit cu ea un premiu care poate ar fi fost mult mai util altcuiva.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.