La radio si in presa

ian. 08, 2010 | 0 comments |

logo-sptfmAstazi am spart gheata intr-un nou domeniu – pentru prima data am fost invitat la o emisiune de radio. Am primit o invitatie de la Radio Sport Total FM, pe care il gasiti pe 105,8 si pe net la www.spt.ro. Emisiunea s-a numit “Suporter de serviciu”. Bineinteles, in ora cat am fost eu invitat am vorbit despre nutritie  – atat generalitati, dar si cateva lucruri despre nutritie sportiva. In sfarsit am avut si eu ocazia sa spun cateva lucruri despre acest domeniu.

Experienta la radio este interesanta si destul de diferita fata de TV, unde deja am fost de atatea ori (nu imi fac din asta un titlu de glorie, sa se inteleaga).

bptTrecand in alta zona, daca aveti sa cititi un interviu cu mine, cumparati revista “Bucataria pentru toti”. Printre retete care mai de care mai apetisante, am spus si eu cateva idei despre alimentatie, diete etc.

E bine si de partea aceasta a baricadei, insa abia astept sa vad ce se va mai intampla cu Men’s Health (care a fost preluat oficial de trustul Attica Media). Sper sa colaborez in continuare si sa le iau eu altora interviuri 🙂

bpt2




Acest articol a fost vizualizat de 736 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.