Noul www.maraton.info.ro

dec. 16, 2009 | 2 comments | maraton.info.ro

La fix 2 ani de la lansarea primei versiuni a siteului, iata ca acum alergatorii din Romania (si nu numai) au un loc nou, frumos si performant unde sa se intalneasca.

Imi amintesc momentul cand dadeam la apa in 2007 prima versiune – habar nu aveam daca o sa se bucure de succes, daca o sa intereseze pe cineva, daca o sa genereze trafic, publicitate etc. A facut mai mult decat atat. A coagulat un grup de alergatori, care acum fac parte din Ro Club Maraton, cel mai mare club al alergatorilor din Romania.

 Anul acesta ne-am decis sa imbunatatim siteul. Cu sustinerea Intel si cu ajutorul firmelor Triumf si PHP Coder, va prezint acum noul www.maraton.info.ro:

sitenou

Ce are nou siteul:

– platforma nou si foarte performanta (mie, ca admin, imi usureaza foarte mult munca)

– design modern

– organizare mai buna

– multiple facilitati pentru useri, dintre care as aminti cele 2 puncte forte: Calendarul de evenimente si Jurnalul de antrenament

 Jurnalul de antrenament este o aplicatie unica in webul romanesc – orice persoana care isi face un cont pe site, poate sa isi tina online un jurnal de antrenament, cu aplicabilitate pentru alergatori, triatlonisti, inotatori, ciclisti, dar si pentru cei ce merg la sala (fitness, cardio). Antrenamentele pot fi analizate in rapoarte si grafice.

Va invit sa descoperiti noul www.maraton.info.ro

 




Acest articol a fost vizualizat de 1.013 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Vali
    decembrie 29, 2009

    Felicitari pentru noul maraton.info.ro!

  2. Serban Damian
    decembrie 29, 2009

    Mersi Vali 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.