Votati-l pe Ciprian!

nov. 18, 2009 | 0 comments |

In aceasta perioda, cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, indemnul meu ar putea parea a fi unul electoral. Departe de mine aceasta intentie. Mi-e scarba de politica si de tot ce tine de ea.

Ciprian Balanescu, omul pe care va rog sa il votati, este un triatlonist tanar, talentat si cu perspective foarte mari de a deveni campion de talie mondiala. Este cel mai bun triatlonist roman, insa talentul lui se va pierde daca nu va reusi sa plece afara pentru a se antrena intr-un mediu cu adevarat profesionist. In Romania, triatlonul este un sport aproape necunoscut (tocmai de aceea imi permit sa reamintesc probele, pentru cei care au nimierit aici fara a avea legatura cu sportul – inot, bicicleta si alergare).

banner-balanescu-620

 Cirpian isi doreste sa concureze pentru Romania la Olimpiada de la Londra din 2012. Chiar daca va ajunge acolo, sansele lui pentru a se clasa cat mai bine depind foarte mult de o pregatire speciala timp de cativa ani, intr-o echipa de top. El a fost acceptat in echipa Spaniei, insa are nevoie de 10.000 euro pe an pentru echipament.  Trebuie spus ca echipamentul profesionist pentru triatlon este foarte scump. Doar bicicleta costa cateva mii de euro (iar modelele cele mai grozave ajung la pretul unei masini). Ciprian are deja 6000 euro. Restul ii poate obtine printr-un program initiat de BRD, numit “Cautam oameni mari!”.

Cei care au o poveste postata acolo pot fi votati de vizitatori, iar povestea cu cele mai multe voturi primeste aceasta sustinere financiara.

Despre Ciprian am auzit cu ceva timp in urma, dar l-am cunoscut abia recent, la Crosul “15 noiembrie” (unde el a ocupat locul 1 la categoria seniori amatori).  Este un tip deschis si prietenos. Ca sa nu mai zic ca alearga ca din pusca (el a terminat crosul in vreo 13 minute, iar eu in peste 21…).

Va rog sa il votati! E nevoie sa va inregistrati pe site, insa va garantez ca acest lucru dureaza fix jumatate de minut. Puteti vota in fiecare zi, o singura data. Va multumesc!

 balacrosLa Crosul “15 noiembrie”




Acest articol a fost vizualizat de 744 ori.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.