Diete si pastile periculoase

iul. 22, 2009 | 0 comments |

In week-end-ul trecut am fost invitat la doua emisiuni in direct, bineinteles pe teme de nutritie.  “Iubesc”  foarte mult emisiunile in direct, dar totusi nu ma feresc sa particip, pentru ca este un lucru onorant pentru mine sa fiu invitat ca specialist in astfel de emisiuni.

Vineri seara am fost la emisiunea Lianei Stanciu de la B1Tv “Trenul vietii”, alaturi de 3 invitate – farmacista Ema Cretu sef de lucrari la Facultatea de Farmacie, Florentina Opris, realizator tv la Prima (si cunostinta mai veche a mea – ne-am tot intalnit pe la diverse evenimente legate de fitness si nutritie) si Oana Lis, personaj “monden”, pe post de om care se lupta cu kilogramele. Tema a fost legata de “pastilele de slabit”. M-am straduit sa fac putina lumina in aceasta zona plina de “mister”, idei preconcepute, informatii eronate, publicitate exagerata etc. Discutia a ajuns in multe alte directii si cred ca am mai fi putut vorbi inca 3-4 ore fara sa ii plictisim pe telespectatori.

b1tv-2

b1tv-1

Sambata dimineata am ajuns (din nou) la Observator la Antena 1, de aceasta data vorbind despre “diete periculoase”. Se pare ca in acest week-end am fost pe post de “tragator de alarme”… ba despre pastile, ba despre diete…

a1-3

a1-1




Acest articol a fost vizualizat de 1.531 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.