Da, e criza

mai 18, 2009 | 2 comments | criza

Pana de curand criza asta despre care se tot vorbeste imi parea doar o notiune abstracta – ceva ce li se intampla altora.

Partea proasta este ca intr-adevar exista si se manifesta in nebanuite moduri, cum ar fi anularea unui maraton. Pe 5 iunie urma sa aiba loc Maratonul DHL “Stafeta Carpatilor”. Anul trecut am fost la semi si mi-a placut concursul, asa ca anul acesta eram absolut decis sa merg.

Povestea a inceput cu stangul, in sensul ca se tot apropia perioada de inscrieri si cei de la DHL nu ziceau nimic. La un moment dat au trimis un mail tuturor celor care au participat anii trecuti cu rugamintea sa confirmam prezenta noastra si in acest an. Personal, am considerat asta o strategie de marketing destul de nereusita, pentru ca in mail se preciza ca nu au fonduri si practic vroiau sa stie daca merita sa isi bata capul cu organizarea. Se pare ca au primit totusi destule mailuri incat sa decida sa il tina si in 2009. Eu am facut un parteneriat pentru club si parea sa fie totul ok.

Surpriza emisiunii a venit azi cand am primit un nou mail de la organizatori in care se spunea ca s-a anulat concursul si ca ni se vor da banii inapoi tuturor celor care am platit deja. Motivul – lipsa sponsorilor. Nu pot sa ma intreb totusi de ce nu pot sustine ei singuri concursul, in conditiile in care taxa de participare este de 40 euro, adica aproape cat o taxa la un maraton mare, iar organizarea nu e chiar asa iesita din comun…

In fine, probabil ca si DHL-ul este lovit de criza sau pur si simplu nu doreste sa scoata bani din buzunarul propriu. Pacat pentru noi astia de tropaim prin parcuri si pe stadioane, ca ni se mai ia un concurs, care devenise un reper in calendarul competitional pentru alergari pe distante lungi.

Sa speram totusi ca semimaratonul Tusnad se va tine, pentru ca am nevoie macar de un concurs in aceasta vara. Inca nu m-am decis la ce maraton voi merge la toamna. Nu ca nu as avea de unde alege, dar e cam greu sa evadez de acasa acum ca avem 2 puradei, si in plus mai e si criza asta care ne da tarcoale, incat parca nu imi mai vine sa arunc cu euroi doar pentru un hobby al meu.




Acest articol a fost vizualizat de 1.212 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. solomongaby
    mai 19, 2009

    Si mie imi pare nespus de rau ca nu mai se mai tine maratonul DHL, trebuia sa fie primul maraton montan pentru mine si eram chiar entuziasmat pentru el.

  2. andreea
    august 20, 2009

    La fel si mei deoarece si un prieten de-al meu doare asa mearga….e foarte aiurea ca astfel de probleme ii impiedica pe unii sa ia parte la un lucru asa de mult asteptat… http://www.iavion.ro

    Fly Your Dream

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.