Margareta a slabit 40 de kilograme

sept. 19, 2008 | 2 comments | Slabire, csid

In urma cu 2 saptamani m-am intalnit cu o parte dintre fostii concurenti de la “Poftiti la slabit!”, concurs desfasurat la ProTv, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”, unde eu am jucat “rolul” nutritionistului. De fapt, nu a fost un rol, ci mi-am facut treaba pe bune, iar rezultatele s-au vazut. Sigur, interventia mea a asigurat doar o parte din succes. Cel mai mult a contat vointa si determinarea acestor oameni de a reveni la o greutate normala.

Post concurs, Margareta (casigatoarea editiei 2) si Diana au continuat sa se antreneze si sa urmeze regimul alimentar, si au slabit in continuare. Nu mi-a venit sa cred atunci cand le-am vazut. Celelalte concurente au stagnat. Insa toti cei care m-au vizitat au dorit sa reia scaderea in greutate, ceea ce este extraordinar.

Postez pozele lor “before/after” ca o dovada incontestabila ca se poate – doar cu regim alimentar si sport. Fara medicatie (care are si ea rolul ei, nu trebuie sa o blamam, ci sa o privim realist), fara suplimente nutritive (aceeasi observatie ca si in cazul medicatiei) si mai ales fara bullshit-uri comerciale, cu care se amagesc multi oameni ca vor slabi “fara efort”.

Priviti si trageti singuri concluziile (iar daca aveti nevoie de ajutor profesionist, cititi aici).

Margareta a slabit din februarie pana in septembrie peste 40 de kilograme.




Acest articol a fost vizualizat de 1.060 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. dima cristina
    mai 26, 2009

    fenomenal , bravo ei ca a reusit aceasta performanta.trebuie sa ne spuna si noua cum a reust sa treaca peste primele saptamani , cred ca sunt esentiale.felicitari.

  2. MARIA
    septembrie 12, 2010

    FELICITARI MARGARETA ! ESTI DEMNA DE TOT RESPECTUL ! MA BUCUR PENTRU TINE CA AI REUSIT SA SLABESTI ATAT DE MULT !

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.