Imbecilitate fulminanta

sept. 17, 2008 | 0 comments |

Nu mai e o noutate scandalul cu Raduleasca si (ex-)emisiunea “Scoala vietii” de la Antena 2. A scris toata presa, tot netul. Cititi un comentariu foarte pertinent pe blogul lui Vlad Petreanu.

Bineinteles ca m-am minunat si eu cum de a fost posibil sa se ajunga la o asemenea gafa teribila…

Mi-am adus aminte ca la aceasta emisiune de 2 bani am urmarit o editie despre slabit in care erau invitati niste “experti”, aflati in mare voga prin primavara si care, asa cum era de asteptat, au fost fix ca un foc de paie. Ma intrebam pe atunci cum se permite o campanie nesimtita si pe fatza pentru o chestie care in toate tarile civilizate este interzisa si ma refer aici la tratamentul antiaging cu GH. Emisiuni peste emisiuni, interviuri… ziceai ca a venit Dumnezeu pe pamant sa aduca secretul nemuririi. Totul frumos mascat de o clinica “de slabire”, care vezi-Doamne, revolutiona nutritia in Ro, in timp ce noi prostii cu scoala si studii lucram “empiric”.

Care e legatura cu emisiunea – expertul in “marirea si intarirea masei musculare” (asa se prezinta el pe site) abera fericit despre pacientii lui care au o rata a metabolismului bazal de peste 5000 kcal pe zi si ajung sa consume peste 7000 kcal pe zi…

Este evident pentru oricine are notiuni de fiziologie umana ca aceste valori sunt aberante. O RMB nu poate ajunge la aceasta valoare, in niciun caz. Iar un consum de peste 7000 kcal abia daca au sportivii de anduranta in curse gen Ironman sau Turul Frantei… in niciun caz o gospodina sedentara.

Asa ca pasul pana la un trucaj luat de pe net cu Mihaela care promite un blowjob, si prezentat ca real, nu a fost greu de facut…

Noroc ca prostia nu doare. Mare noroc. 




Acest articol a fost vizualizat de 736 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.