Am inceput inscrierile in Ro Club Maraton

aug. 29, 2008 | 0 comments | club

Au trecut cateva luni din momentul in care am zis “hai sa ne facem un club de maraton” si pana acum, cand putem sa facem inscrieri oficiale in club.

Cum ziceau cei de la Divertis… “birocratia oamenilor din birouri”… 🙂

Asadar, sa sune trompetele, sa bata tobele – RO CLUB MARATON si-a deschis portile pentru toti iubitorii alergarii!!!

Acum sa vedem ce se va intampla, cat de multi oameni vor fi interesati, cati ne vor sprijini, cati se vor implica. Ne bazam pe voluntariat. Ne bazam pe bunavointa si pe prietenie. Pe spirit de camaraderie. Pe fair-play, pe loialitate. Pe placerea de a fi impreuna, de a povesti despre antrenamente, despre cursele la care am participat.

Sunt sigur ca in timp vom avea si putere financiara, insa mi-ar place sa stiu ca acum vin alaturi de mine (si de noi) oameni care nu urmaresc in primul rand sa “profite”, ci mai curand sa daruiasca.

Ce poti sa daruiesti?

In principal timp, implicare, idei. Sunt multe lucruri de facut, in special pentru a promova imaginea clubului. Cu cat ne facem mai cunoscuti, cu atat avem sansa de a atrage de partea noastra parteneri care sa ne sustina in ceea ce vom intreprinde.

Deocamdata ne vom descurca cu ce avem, iar inceputul este bun. Avem un site, avem un statut legal, avem o echipa cu cel putin 20 de oameni, avem echipament personalizat si cred ca cel mai important este faptul ca avem dorinta de a face ceva nou (cel putin pentru Romania).

Suntem deschisi oricaror parteneriate, asa ca daca ai o propunere, nu ezita sa ne cauti!




Acest articol a fost vizualizat de 734 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.