Marti am alergat in Tineretului

iul. 20, 2008 | 0 comments | alergare, grup

Nu singur, ci impreuna cu o buna parte din colegii mei de club si alti iubitori ai alergarii. Asa cum anuntasem cu ceva timp in urma, ne propusesem sa organizam o alergare in grup prin Parcul Tineretului. Marti dimineata a plouat si era o vreme mizerabila, asa ca mi-am facut probleme ca trebuie sa anulam totul, insa spre seara norii s-au mai risipit. Am mers la locul de intalnire cu speranta ca o sa fim suficient de multi incat sa ne distingem ca un grup serios. Si asa a fost. Cred ca au venit vreo 20 de oameni, ceea ce e o performanta. Din club au venit 8 oameni – toti frumos imbracati cu tricoul oficial 🙂

Am avut bucuria sa constat ca au venit oameni care ne stiau doar de pe net, dar si prieteni ai unora dintre noi, care ne urmaresc activitatea – de exemplu, pentru mine a fost o surpriza placuta sa il gasesc la locul de intalnire pe Gabriel Dan, castigatorul editiei 2 a concursului “Da jos burta!” (Men’s Health), care nu numai ca e suplu si in forma, dar a prins “microbul” vietii active si sanatoase. El este una dintre reusitele incontestabile ale actiunii noastre de la MH.

Intalnirea a fost programata putin cam tarziu, la ora 20, si trebuia sa facem niste poze, asa ca ne-am cam fragmentat alergarea, insa a fost amuzant. Se mai gasea cate un destept sa strige ceva “inteligent” dupa noi, dar cui ii pasa? Eu, impreuna cu alti cativa am alergat doar o tura de lac, si apoi am plecat pentru ca se lasase noaptea. Altii au alergat mai mult.

In principiu, adunarea noastra a iesit bine si in mod sigur o vom mai repeta. Data viitoare vreau sa ne intalnim mai devreme si sa ne stabilim un program clar, care sa inlcuda si o adunare dupa antrenament. In timpul alergarii nu poti sa ii cunosti pe oamenii noi veniti si cred ca este important sa se intample acest lucru, pentru ca unii dintre ei doresc sa devina membri in club si ne ajute la promovarea lui.

Toate se vor intampla la un moment dat, insa inceputul este mai greu.

Va invit sa vedeti pozele de mai jos si galeria foto de pe site.




Acest articol a fost vizualizat de 817 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.