Back to gym

iun. 27, 2008 | 0 comments | forta, sala, senzatie

Azi am mers la sala – o schimbare de registru pe care nu as fi facut-o daca nu erau temperaturile astea infernale, care pur si simplu ma omoara. Imi vine foarte greu sa ma antrenez afara si dupa doua ture de IOR imi vine sa ma arunc in lac. Ma opreste faptul ca e deosebit de imputzit. Suport foarte greu caldura si imi afecteaza antrenamentele mai rau decat ma asteptam (parca anul trecut suportam mai usor).

Asa ca am luat decizia brusca sa ma duc la sala, unde n-am mai fost de cateva luni. Stiu, cross-training-ul este important, dar cand pregatesc cate un concurs parca nu imi vine sa fac altceva decat sa alerg (si asa am senzatia ca nu alerg suficient). Azi dimineata cand ma pregateam sa plec spre sala am constatat ca imi este dor de “fiare”, de atmosfera de acolo, de senzatia din muschi. Ajungand acolo, am facut alta constatare – s-a dus naibii forta mea, cata o fi fost. Sigur, acum nu prea ma mai intereseaza asta, totusi m-a cam suparat faptul ca dupa 2 circuite de forta tremuram din toate madularele. Si sa nu mai povestesc cu ce greutati penibile am lucrat… haha…

Totusi, dupa antrenament am avut din nou acea senzatie excelenta pe care ti-o da antrenamentul de forta. Si pe care nu o ai dupa un antrenament de alergare. Doua genuri diferite de efort, care acceseaza in mod diferit resursele fizice si psihice ale corpului. Normal ca o sa raman in continuare pe alergare, insa din cand in cand o sa imi mai fac cadou cate un antrenament de forta.




Acest articol a fost vizualizat de 805 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.