Carpatii sunt in siguranta

iun. 19, 2008 | 0 comments | Bucuresti, Carmen Damian, carpatica, conventia

Astazi a fost semnata Conventia privind dezvoltarea durabila a Carpatilor.

Poate se intreaba cineva de ce scriu despre asa ceva pe un blog dedicat in principal nutritiei, alergarii si stilului de viata sanatos… Si mai ales, de unde stiu vorbe d-astea grele, precum “dezvoltare durabila”… :))

Ei bine, cand esti casatorit cu un ecolog care se ocupa cu organizarea unor astfel de evenimente, mai ramai si cu cate o chestie d-asta prin neuroni. In principiu este vorba de conservarea naturii carpatice, ca sa se bucure de ea si copiii romani, unguri, cehi, sarbi si ucrainieni (adica toate tarile care impart frateste muntii Carpati).

Dupa zile cu foarte mult stres pentru Carmen, pentru ca trebuie spus ca e o mare responsabilitate sa organizezi o asemenea conferinta, in sfarsit s-a terminat totul cu bine. Toti delegatii au zis “da”, s-au pupat, s-au pozat si au purces la un mic party oferit de Ro.

Acestia sunt “Junii” din Brasov, o grupare traditionala (nu stiu cum s-ai zic… grupare nu suna prea grozav)… un fel de club exclusiv masculin, care fac niste chestii de niste sarbatori… n-am inteles mare lucru… si arunca cu un buzdugan. Imi recunosc ignoranta, dar nu stiam ca exista si sunt la doar 100 km de noi.

Punctul forte al spectacolului a fost o formatie de dansuri populare alcatuita din unguri din Ro, care au dansat si au cantat senzational. Aveau atata chef de dans si erau atat de veseli si destinsi, incat era o incantare sa ii privesti.




Acest articol a fost vizualizat de 807 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.