Primul meu premiu

mai 24, 2008 | 4 comments |

Azi mi s-a intamplat ceva extraordinar. Am luat locul 3 la Crosul Generatiilor organizat de primaria sectorului 2, la categoria mea de varsta 25-36 ani.
Sincer, nu ma consider un alergator bun. Probabil ca nici nu sunt. Sunt doar un om caruia ii place sa alerge, sa se antreneze si mai nou, sa mearga pe la competitii, alaturi de alti sportivi amatori.
Totui, azi am avut marea surpriza sa urc pe podium – pentru prima data in viata mea. Si sunt foarte fericit. In plus, am primit cadou si un dvd player 🙂

Crosul a fost neasteptat de bine organizat. Auzisem despre el ca nu e prea grozav, ca in anii trecuti s-au dat premii de calitate indoielnica etc. Eu oricum mergeam ca sa alerg si sa ma vad cu prietenii. Nici nu ma gandeam ca o sa iau vreun premiu (nici macar de consolare…). In plus, Carmen a trebuit sa lucreze, si a trebuit sa o iau si pe Dora cu mine. Norocul meu a fost ca Marian a venit cu copii lui si am putut sa o las pe Dora cu ei, cat am alergat eu. Traseul a fost scurt – vreo 1800-2000 m, insa numai bun pentru mine, pentru ca mai mult nu pot sa o tin la viteza mare (fac prea putin antrenament de viteza… aproape toate antrenamentele mele sunt in tempo de maraton, ceea ce stiu ca nu e bine, dar… asta e). Am alergat in ritmul meu, fara sa ma omor, adica pana la pragul in care sa incep sa imi simt ficatul sau sa nu mai am aer. Se pare ca a fost suficient cat sa ma plasez pe locul 3 🙂
Am luat-o si pe Dora pe podium, care oricum a fost foarte incantata de atmosfera de la cros. Ar fi vrut si ea sa alerge cu copiii, insa e prea mica si nu rezista mult.
Amuzant a fost ca la categoria 36-50 ani, tot podiumul a fost ocupat doar de prietenii mei (si colegi de club) – Fane, Victor, Danut, Marian si Alex.

Dupa-amiaza m-am dus si am facut un antrenament de 10 km in parc, asa ca sa sarbatoresc victoria 🙂

crosontanu1.jpg
crosontanu2.jpg
crosontanu3.jpg
crosontanu4.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.112 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. Valentin
    mai 25, 2008

    Felicitari pentru premiu!
    BTW antrenamentul de 10 km cat a durat?
    Cand spui CLUB, te referi la Complexul Sportiv Extreme Gym din str. Ghita Serban nr. 15-19, sect.3, Bucuresti?

  2. Serban
    mai 26, 2008

    Mersi 🙂
    Cred ca la antrenamentul de dupa-amiaza am facut cam 52 de minute. Aveam chef de alergat, dar in acelasi timp ma si dureau picioarele de la cros. Am tras destul de tare si azi am ceva febra musculara (inclusiv la brate – pentru ca am tinut-o pe Dora in brate destul de mult)

    Cand spun club ma refer va un viitor club de maraton, pe care il infiintam in aceasta perioada. In momentul cand va fi gata o sa anunt pe toata lumea si m-as bucura daca ai duce vestea mai departe.

  3. Valentin
    mai 26, 2008

    Cu placere!
    52 minute este mai mult decat OK. Recunosc ca nu am rezistenta la acest capitol.
    Oki-doki. Astept vestea infiintarii clubului de marathon.

  4. Serban
    mai 26, 2008

    52 este slab in comparatie cu altii… In sport, te uiti mereu spre cei mai buni si rareori in spate 🙂

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.